• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Alle Sinterklaasactiviteiten in Flevoland 2024
Sinterklaas

Alle Sinterklaasactiviteiten in Flevoland 2024

Hier vind je alle informatie over de Sinterklaasintochten 2024 in Flevoland, alle Sinterklaasactiviteiten en de leukste Sinterklaas uitjes.

Een bezoekje aan het huis of kasteel van Sinterklaas, de pakjesboot, je pietendiploma halen.. het kan allemaal!

Filteropties

óf
Wanneer
Leeftijd
Locatie
totaal 1 resultaten
Pagina: 1
totaal 1 resultaten
Pagina: 1

Wanneer is de intocht van Sinterklaas 2024?

Wanneer is de intocht van Sinterklaas dit jaar in Flevoland? In onze uitagenda vind je alle Sinterklaas intochten in en om Almere, Lelystad, Dronten, Emmeloord, Biddinghuizen, Zeewolde, Urk en Noordoostpolder. Zo leuk om samen Sinterklaas en zijn Pieten binnen te halen! Komt hij met de pakjesboot uit Spanje of dit jaar toch op een andere manier naar Flevoland?

Sinterklaas activiteiten & Sinterklaas uitjes in de omgeving van Almere, Lelystad en Dronten

Naast de intocht zijn er veel andere leuke Sinterklaasactiviteiten in Flevoland. Zo kun je zien waar Sinterklaas slaapt, je kunt een Pietendiploma halen in het Pietenhuis, op bezoek bij Sinterklaas, een kijkje nemen op de pakjesboot, Sinterklaas ontmoeten, het boek van Sinterklaas zien, een brief aan Sinterklaas schrijven en heel veel pepernoten eten. Er zijn speciale activiteiten voor peuters en kleuters rondom Sinterklaas.

Sinterklaas in de regio Flevoland

Kijk hier in de uitagenda van Kidsproof Flevoland of je ook een Sinterklaashuis, een Pietendorp of de pakjesboot kunt bezoeken in Almere, Lelystad, Dronten, Emmeloord, Biddinghuizen, Zeewolde, Urk en Noordoostpolder. We maken er een mooi Sinterklaasfeest van!