Zes indoor kinderfeestjes in Fryslân

27 januari 2020
Er zijn héél veel kindjes JARIG yn FRYSLÂN. Er is niets leuker dan je verjaardag vieren met een uniek, gaaf of creatief KINDERFEESTJE en aaaaaaaaaaaaaaaaaal je vriendjes ;-). Nu moet mem er alleen nog ééntje zien te vinden. Voor alle Friese bern deze Kinderfeestjesspecial met zes geweldige BINNENpartijtjes.
NIEUW op Kidsproof Fryslân
Oh, wat een gaaf en compleet feestje! Creatief doen en lekker iten in de trein. Dit is het pottenbak & pannenkoekfeestje van de Pannekoektrein in Marrum. Je zelfgemaakte en versierde beker mag mee naar huis, en op "reis" gaan met de pannekoektrein is sowieso al feest.Een Jetje of Jopje in de zaal
Sit back en relax, want die theaterstoel van de Harmonie zit héérlijk. Elke maand is een speciale kinderfeestjesvoorstelling die je kunt bezoeken. Er is patat en ranja, eventueel kun je achter de schermen kijken en de jarige krijgt het kaartje van de voorstelling cadeau!

Unicorn Traktaasje
Een unicorn a day...…geeft je een blije dochter! Zo lief die paardjes en vaak hebben ze vrolijke kleurtjes. Wat zou je allemaal kunnen trakteren in dit thema? Best wel veel en het is helemaal niet zo moeilijk. Zoek daarom niet verder en kijk tussen deze traktatie TIPS.

Lamp aan en motor draait
Hoe werkt dat nou eigenlijk? Bij de Blije Papegaai in Teherne ga je aan de slag met het bouwen van je eigen vliegtuig. En die motor moet draaien, maar hoe? Tijdens dit leuke partijtje leren jij en je vriendjes en vriendinnetjes over techniek. En er zijn nog véél meer opties! 

(Survival) Tips voor MEM
Welk feestje je ook geeft, er komt altijd een ieniemienie beetje stress bij kijken. Want, HALLO, véél kinderen en een hoge verwachting van de dames en heren.  Dus pak deze tips erbij voordat het begint en ADEM in en adem uit. Vanavond is die bank weer van jou!Creatief en Gek doen
Bij Silleke in Drachten kun je helemaal los met je creativiteit! Zeepgieten, je slaapkamerlamp pimpen, badzout maken of een popart selfie. Allemaal geweldige en feestelijke opties. Eén ding staat voorop en dat is dat het héél gezellig gaat worden, want waarschijnlijk gaat de verkleedkist óók nog open.

Hé sûkelarje Sjakie 
Zelf aan de slag in een échte chocolaterie tijdens je verjaardag. Je leert hoe je chocolade maakt en maakt je eigen meesterwerk, een lolly van chocola. Die mag je natuurlijk heerlijk oppeuzelen, en die chocolademelk gaat er ook wel in! Bij Chocolaterie Koldewijn in Hindeloopen je kinderfeestje vieren.

Leukste uitje over de grens
Je verjaardag vieren bij het leukste uitje van Drenthe 2020, wie wil dat nou niet?! Net over de grens en ook héél geschikt voor de minder mooie dagen. Een klimpark dwars door de boerderij. De Drentse Koe in Ruinerwold heeft alles om je kinderfeestje te laten slagen!