Sybrandy'sTerug naar het overzicht

Sybrandy's speel en natuurpark is weer open op de Hege Gerzen met een nieuw blotevoetenpad!
Sinds vorig jaar (juli 2020) is hier weer geopend: Sybrandy's Speelpark, het oude vogeltjespark in de Gaasterlandse bossen. Dit speelpark is fantastisch voor alle (Friese) kindjes. Door deze reddingsactie van het Fûgeltsjespark kunnen veel Friese ouders weer tijden herleven en nieuwe generaties het vernieuwde en verplaatste park ontdekken. 

Rond half juli 2021 komt er ook een Blotevoetenpad bij genaamd: Blotevoetenpad Gaasterland! Dit is een pad van ruim 1 km dwars door bebossing heen. Met de verhalen op de begeleidende borden komt het Blotevoetenpad tot leven en leer je meer over het gebied, de Zuiderzee en het IJsselmeer! 

Strandpaviljoen en recreatieterrein De Hege Gerzen in Oudemirdum ligt naast Sybrandy's Speelpark aan het IJsselmeer. Je kunt er terecht voor een heerlijk dagje recreëren aan het strand of zwemmen in het IJsselmeer. Er is een klein peuterbadje dat gevuld is met bronwater. Ook is er een voetbal- en volleybalveld, speeltoestellen en een midgetgolfbaan. Bij het terras kan je terecht voor een uitgebreid koffie en drankenassortiment, ijsjes, snacks, pannenkoeken en meer.

Kom je langs? Meer info vind je via de roze button.

Niks missen van Kidsproof? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Sybrandy's

Liemerige wei 4
8567 HM Oudemirdum
Openingstijden Vanaf begin april tot eind oktober zijn wij dagelijks geopend van 10.00 uur tot 20.00 uur. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Natuurmuseum Fryslân 100 jaar!

Natuurmuseum Fryslân 100 jaar!

Dit jaar viert Natuurmuseum Fryslân feest en wij hebben de activiteiten op een rijtje gezet in een mooie Special!

Bekijk hier de Special