Maken en meemakenTerug naar het overzicht

Maken en meemaken dat kan in Museum Joure. Er is veel te zien en te doen in dit verrassende museum!
Kinderen vinden Museum Joure super – en volwassenen eigenlijk ook. Want maken en meemaken, wie wil dat nou niet! Ja, er is veel te zien en te doen in dit verrassende maakmuseum.

Kan er voor jou niet genoeg te doen zijn? Neem dan bij de ingang het gereedschapskistje ‘Oan it wurk!’ mee. Aan de hand van het kistje ga je allerlei leuke dingen doen, zoals een theezakje maken en koffie malen. Ook zit er een bon in voor een lekker snoepje bij Museumwinkel ‘de Witte Os‘ én om een kopje thee van jouw theezakje te maken in het museumcafé.

In vakanties doet Museum Joure er nog een schepje bovenop. Dan is er De Maakfabriek: een activiteitenprogramma onder begeleiding van museumdocenten voor kinderen van ongeveer 4 tot 14 jaar. Elke vakantie met een nieuw thema.

Buiten hebben ze waanzinnige schommels en er is een theetuin. 

Maak je mee? Meer informatie via de roze websitebutton.

Na je museumbezoek in de buurt nog een hapje eten? Check dan onze leukste kidsproof Uit Eten tips!

Museum Joure

Geelgietersstraat 1-11
8501 CA Joure
Openingstijden Kijk hiervoor op de website. Prijs Kijk hiervoor op de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg jij onze maandelijkse nieuwsbrief al? Deze staat iedere keer bomvol met toffe uitjes. De eerstvolgende is de Zomervakantie special.

Hebben jullie ook zo'n zin in deze tips?

Schrijf je hier in!