Pitch&Putt LeeuwardenTerug naar het overzicht

Heerlijk naar buiten met de kids! Hier kunnen kinderen vanaf 8 jaar PitchPutt Golf spelen.
Hoe speel je het?
Pitch&Putt Golf is het golfspel waar iedereen ook zonder golfervaring volop van kan genieten. Je krijgt een uitgebreide instructie waarin de basistechniek, de omgang met de baan en uitleg van de spelregels aan bod komen. Je speelt het spel Texas Scramble. Hierbij wordt gespeeld in groepjes van maximaal 4 personen. Elke speler speelt met zijn/haar eigen bal. Je slaat allemaal af waarna je de beste bal uitkiest. Vanaf deze plaats speelt iedereen weer met de eigen bal de volgende slag, waarna weer de beste plek wordt gekozen. Je speelt door tot er een bal in de hole is geslagen. Hierna gaat het spel verder op de volgende afslagplaats. Super leuk om te doen met het gezin, of met vriendjes. 

Wil jij je verjaardag vieren bij Pitch & Putt dan zijn er verschillende opties, kijk op de website via de roze websitebutton.

Kijk voor meer informatie via de roze button op de website.

Wist je dat wij een leuke pagina hebben met Uit-agenda tips? Klik en check!

Pitch&Putt Leeuwarden

Noarder Stienplaat 3
8939 DA Leeuwarden
Openingstijden Kijk even op de website voor de openingstijden. Prijs Kijk even op de website voor de kosten. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

HALLO HERFST!

HALLO HERFST!

De blaadjes vallen van de bomen en de paddenstoelen schieten uit de grond. Het is nu echt herfst! Een heerlijke tijd om eropuit te gaan met de kids!

Ontdek hier onze herfst tips!