Zeilschool De KikkertTerug naar het overzicht

Beleef een zeilkamp bij Zeilschool De Kikkert in Lemmer en sluit vriendschappen voor het leven.

Zeilschool De Kikkert in Lemmer organiseert elke zomer zeilkampen voor kinderen. Zowel voor jonge kinderen die nog nooit hebben gezeild, als voor de oudere kids die ieder jaar weer komen voor een supertof weekje zeilpret. 

Voor kids tot 12 jaar wordt in verschillende boten zeilles gegeven. Bijvoorbeeld in een Laser Bug, Laser Pico of een Laerling. 

Tijdens een zeilkamp ligt de nadruk dan wel op zeilen, maar daarnaast is er nog genoeg ruimte en tijd voor vele andere toffe activiteiten. Kinderen die deelnemen aan een zeilkamp, kunnen kiezen of ze intern of extern (bijvoorbeeld thuis of bij familie) overnachten.

Hoe dan ook, de super gezellige sfeer tijdens het zeilkamp is fijn! Ga via de roze button meteen door naar de website voor meer informatie.

Op zoek naar inspiratie voor een te gek kinderfeestje? Kijk dan eens op onze Kinderfeestjes pagina.

Zeilschool De Kikkert

Kooiweg 5
8531 PV Lemmer
Openingstijden Kijk hiervoor op de website. Prijs Kijk hiervoor op de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to skoalle!

Back to skoalle!

De scholen zijn weer van start! Fijn dat de kindjes weer naar school kunnen. Voor na school en in de weekenden verzamelen wij natuurlijk weer gewoon de leukste tips bij jou in de buurt.

Eropuit tips