De tofste kindvriendelijke terrassen in 't Gooi!

8 juni 2023
Een terrasje pakken is altijd een goed idee! In de stad, aan de hei of in het bos... Lekker in het zonnetje terwijl de kinderen spelen. Welk terrasje gaan jullie als eerste op? Wij hebben de fijnste plekjes in 't Gooi voor je op een rij gezet.
11x terrassen in 't Gooi

Theehuis Heidezicht met grote speeltuin in Bussum

Aan de rand van de Bussumse hei ligt dit prachtige theehuis met aan beide kanten een ruim terras. Heerlijk om te combineren met een wandeling of fietstocht. Je kunt hier ook lekker blijven eten. De kinderen vermaken zich kostelijk in de grote speeltuin die helemaal omheind is... wel zo veilig!



PorterHouse aan het water in Naarden

Bij het PorterHouse in Naarden kun je uitgebreid genieten op het terras aan de haven van lekker eten, goede service en een heerlijk sfeertje. Je kijkt uit over het water en de boten en kunt eenvoudig de kinderen in de gaten houden in de speeltuin! Deze is omheind, maar vraag ook gerust naar de zwemvesten.



Terras en speeltuin Soesterdal

In Soesterberg kun je heerlijk wandelen en dan na afloop neerploffen op het terras van Café Restaurant Soesterdal. Je zit hier heerlijk in het zonnetje met uitzicht op de speeltuin waar de kinderen zich prima kunnen vermaken. Het hippe restaurant ligt naast het populaire Nationale Militair Museum. Leuk om een bezoekje te combineren!

Terras en speeltuin bij Bruis Blaricum

Bij Bruis is het alle seizoenen fijn, maar met mooi weer is het helemaal genieten geblazen! Uitgebreid borrelen en daarna smullen van mooie gerechten in het zonnetje op het terras, terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin en met het vele speelgoed. Neem vooral de tijd, want je wil hier niet meer weg...



De Groene Afslag in Laren

Nieuw, hip en duurzaam.... De Groene Afslag is absoluut een plek waar je geweest moet zijn! Vlak bij de afslag van de snelweg bij Blaricum (Crailo) vind je deze unieke plek. Super stijlvol ingericht met prachtige kunstobjecten waar je je ogen uitkijkt. Een heerlijke plek om te lunchen. Het restaurant is niet groot en de kaart niet super uitgebreid maar er staan allemaal lekkere dingen op en voor de kids ook gewoon een bammetje met choco! Plof neer op het terras en geniet...



PorterHouse in Huizen

Ook in Huizen geniet je natuurlijk van het water! Check vooral ook het terras van het PorterHouse in het Nautisch kwartier! Een mooi ingericht restaurant met aparte speelruimte voor de kids en natuurlijk een heerlijk terras. Geniet hier van ongecompliceerde gerechten van mooie kwaliteit en voor de kids is er een speciale menukaart. Enjoy!



Terras van Juffrouw Jansen 

In de Hilversumse Meent vind je Juffrouw Jansen, een echte Kidsproofplek. Niet groot, lekker overzichtelijk, bijzonder kindvriendelijk en altijd wat te beleven. Met een prachtige kinderboerderij en een speeltuintje pal tegenover het terras is het volop genieten geblazen hier. Zowel voor ouders als voor kinderen :-)



Terras en natuurspeeltuin bij Brambergen in 's-Graveland

Een absoluut favoriet terras van ons hele gezin is Café Restaurant Brambergen! Met de prachtige natuurspeeltuin, de bossen en het geogamepark is dit de perfecte plek voor ouders met kinderen. Geniet van de lekkerste gerechten in het zonnetje of juist onder de luifel. Hier ben je wel even zoet...!



Pannenkoeken bij 't Jagershuis in Lage Vuursche

Bij pannenkoekenhuis 't Jagershuis hebben ze zalige pannenkoeken met een verrassing voor de kinderen. Zowel aan de voor- als aan de achterkant is een groot terras. En er is een speeltuin in natuurlijke stijl met een waterpomp om lekker te kliederen. Reserveer snel een tafel, je kids zullen je dankbaar zijn!



Restaurant de Zeemeeuw

Bij de Zeemeeuw in Muiderberg zit je heerlijk aan het water en kijk je uit op het strandje dat grenst aan de haven. Het water blijft lang ondiep en dus fijn voor kinderen. Ook is hier een grote speeltuin pal naast het terras met veel leuke speeltoestellen.



Smullen bij de Wildenburg in Baarn

Bij pannenkoekenboerderij De Wildenburg in Baarn zit je ook heerlijk buiten met mooi weer. De kinderen kunnen hier uitgebreid spelen terwijl jij heerlijk geniet van dit fijne plekje. De pannenkoeken zijn om je vingers bij op te eten. Dus twijfel niet langer en reserveer vast een plekje...


Ben benieuwd wat jullie favoriete plekje is!
Geniet van de zomer....

Liefs,
Maud

Hapje aan het water eten? Check hier onze favoriete restaurants aan het water in 't Gooi