LED Karten LoosdrechtTerug naar het overzicht

Houd jij van racen? Kom dan naar de Avontuurfabriek in Loosdrecht en kom LED karten!
De discomuziek en verlichting geven een heel speciaal effect als jij met je vriendjes en vriendinnetjes komt LED karten. Alle kleuren van de regenboog komen voorbij als jij over de kartbaan de snelste rit probeert te rijden.

Kinderen vanaf 135 cm kunnen bij de Avontuurfabriek karten in de normale elektrische karts. Het optrekken van de kart gaat heel snel. De snelheid is voor kinderen wel iets beperkt en de maximum snelheid ligt dan ook lager dan normaal. En de eerste twee ronden op het circuit zijn als verkenningsrondes ingesteld, zodat je eerst kan wennen aan het circuit en alle licht en geluidseffecten.

Ook leuk als kinderfeestjes
De feestjes bij de Avontuurfabriek kunnen uitgebreid worden met eten, kinder champagne, taart en nog veel meer! LED karten is ook te combineren met LED Bowlen of Fluorgolf.

Reserveren
Kijk op de website van de Avontuurfabriek voor alle mogelijkheden! Klik eenvoudig door via de roze button.


Tip: bekijk regelmatig onze Uitagenda voor de leukste uittips bij jou in de buurt

De Avontuurfabriek

Industrieweg 10
1231 KH Loosdrecht
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Mini-magazine

Mini-magazine

NIEUW! Download ons GRATIS digitale mini magazine met daarin 25 geweldige kidsproof-plekken in de Nederlandse natuur. Met leuke kidsroutes, avontuurlijke speelplekken en fijne (take-away) horeca. Je ontvangt het mini magazine tijdelijk bij inschrijving voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je hier in