Ontdek Kasteel MuiderslotTerug naar het overzicht

Ga mee op ontdekkingstocht door Kasteel Muiderslot!
Voor kinderen is het extra leuk om het kasteel en de tuinen te ontdekken. Dat kan met de activiteitenkaarten ‘Ontdekken en doen’. Ga samen met een volwassene op ontdekkingstocht door het kasteel en de tuinen en voer de opdrachten uit. De volgorde van de route bepaal je helemaal zelf. Na afloop krijg je een leuke verrassing.

Activiteitenkaarten ‘Ontdekken en doen’

Voor kinderen van 6 t/m 11 jaar, onder begeleiding van een volwassene (jongere kinderen hebben meer begeleiding nodig). Beschikbaar bij de kassa en in de winkel à €2,-.

Kids in het kasteel

Er is altijd van alles te beleven voor kinderen op het Muiderslot. Kom knutselen, tekenen, bouwen, dansen, luisteren naar verhalen, kijken naar theater of ga mee op een heuse tuinsafari. Je kunt alle activiteiten van Kids in het Kasteel vinden in de agenda op de website van het Muiderslot, klik eenvoudig door via de roze button op deze pagina.

Roofvogels van dichtbij

Bezoek de valkenier in de tent op het kanonbastion en bekijk de prachtige roofvogels van heel dichtbij. De valkenier vertelt over de valkenjacht in de tijd van graaf Floris V. Tijdens zo’n valkenjacht werd Floris gevangen genomen. Best een gevaarlijke hobby dus….
Check wanneer de valkenier aanwezig is op de website van het Muiderslot, klik door via de roze button.

Praktische info Muiderslot

Voor meer info klik door naar de site via de roze button.

TIP: check hier de kinderfeestjes bij het Muiderslot.

Kasteel Muiderslot

Herengracht 1
1398 AA Muiden
Openingstijden Kijk voor openingstijden op de site, klik door via de roze button Prijs Zie website, klik door via de roze button Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back 2 School Special

Back 2 School Special

Check hier nieuwe tips voor clubjes, feestjes en andere naschoolse activiteiten. Van stoere skateboardlessen en musicallessen tot jump feestjes en te gekke typecursus. Bekijk ze hier allemaal...

Back2school tips