Zwemmen bij De StrookTerug naar het overzicht

Veilig zwemmen, zandkastelen bouwen en klimmen op de lig- en speelweide bij Paviljoen De Strook!
De Strook is een verbrede schoorwal langs de zuidzijde van de Loosdrechtse Plassen. Het terrein is vrij toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang. Er is een lig- en speelweide waar je heerlijk op het gras met uitzicht op het strandje kunt gaan liggen. Kinderen vermaken zich hier prima. Er zijn speeltoestellen als klimtorens en glijbanen.

Op het terras kun je lekker een ijs of frietjes eten en wat drinken. Hier vind je ook het toiletgebouw.

Veilig zwemmen
Het strand loopt geleidelijk af en voor de kinderen is het zwemgedeelte afgezet. De oudere kinderen met een zwemdiploma kunnen naar het tweede 'bad' met een dieper gedeelte. Ook dit zwemgebied is afgezet, zo is er geen gevaar van boten, surfers of ander verkeer tussen de zwemmende kinderen! De waterkwaliteit wordt in de zomer regelmatig getest door de provincie Noord-Holland.

Bereikbaarheid
Er is ruimte voor ca. 5.000 bezoekers en er is een fietsenstalling en 180 parkeerplaatsen. Nieuweweg 28, 1231 NM Tienhoven. Gelegen nabij Tienhoven aan de zuidkant van de Loosdrechtse Plassen (5e plas).

Meer Zwemplekken
Kijk hier voor meer strandjes en zwemplekken in 't Gooi.

Kidsproof 't Gooi

Nieuweweg 28
1231 NM Tienhoven
Openingstijden Zonsopgang tot zonsondergang Prijs Gratis
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Yes herfstvakantie...

Yes herfstvakantie...

Voor een deel van onze regio (oa Vreeland, Loenen, Baarn, Maartensdijk) is het nog vakantie. Wij hebben leuke thuis - en uittips voor binnen en buiten die coronaproof zijn.

Herfstvakantietips