Kinderfeestje SuppenTerug naar het overzicht

Vriendjes, water en sups: een betere mix kun je niet hebben voor jouw gezellige partijtje!
ikSUP is een tof SUP-centrum in Loosdrecht waar jij jouw super leuke feestje kunt geven! Je kunt kiezen uit twee soorten kinderfeestjes: basic of deluxe. Voor het suppen wordt gebruik gemaakt van speciale kinder-sups en-peddels en kinderwetsuits.

DeLuxe feestje
Bij het DeLuxe Kinderfeestje ga je naar een eigen privé eiland! Je trekt je wetsuit aan en vaart dan in de motorboot naar het eiland, meteen een gezellige start. In het natuurgebied op de Vuntus-plas liggen de sups al klaar voor jullie en krijg je een korte instructie. 

Op het water mag je een tochtje peddelen samen met je vriendjes en vriendinnetjes, en onderweg maken jullie verschillende stops. Bijvoorbeeld voor een spelletjescircuit! Halverwege krijgen de kinderen een drankje. Als de weersomstandigheden en de supskills van de kinderen het toelaten, kunnen de kids naar de haven terug peddelen, wat een spannend avontuur!

Basic feestje
Eerst krijgen jullie allemaal je wetsuit aan, en dan stap je in de motorboot. De sups worden aan de boot meegesleept! Je vaart naar een rustig vaargebied, dan krijg je een korte instructie over hoe je moet suppen. Dan mag je op de sup stappen: samen met je vriendjes en vriendinnetjes doe je een balansspel en ga je een klein tochtje suppen. 

Meer weten over dit leuke en sportieve kinderfeestje? Klik op de roze websitebutton.

Tip: wist je dat Kidsproof 't Gooi ook de leukste eropuit-tips voor het hele gezin op een rijtje heeft gezet?

ikSUP

Oud Loosdrechtsedijk 237
1231 LX Loosdrecht
Openingstijden Op woensdag- of vrijdagmiddag

Weekend ook mogelijk, maar met een toeslag
Prijs Zie website, klik op de roze button Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs