Boerenmarkt in BaarnTerug naar het overzicht

zondag 1 oktober
Doe mee met de leuke kinderactiviteiten en beleef de boerenmarkt van Hoeve Ravenstein in Baarn.
Boerenmarkt
Houd je van gezond eten en lokale producten? Dan is dit evenement een echte aanrader! Op de boerenmarkt vind je diverse marktkramen met duurzame, glutenvrije en streekproducten. Denk aan vlees, kazen en verzorgingsproducten. Je komt van alles te weten over de herkomst en natuurlijk mag je alles proeven. 

Boerderijwinkel & Boerderijcafé
In de boerderijwinkel vind je de beste en puurste producten van het land. Je vindt hier een bijzondere selectie van streekproducten en dagelijks vers aangeleverde groenten uit eigen tuin.
Ook het boerderijcafé is geopend. In het boerderijcafé kun je terecht voor heerlijke dranken, vers gebak en andere lekkernijen.

Kinderactiviteiten
Op het boerenerf zijn verschillende educatieve kinderactiviteiten. In het Boerderijcafé kunnen kinderen een speurtocht halen. In de moestuin maken ze kennis met velen soorten groente, kruiden, bloemen en hoe deze groeien en bloeien. De runderen zijn in de diervriendelijke potstal en op de landerijen rondom het erf te zien. Wedden dat het leuk wordt?

Tip: kijk hier voor de meest kindvriendelijke restaurants in 't Gooi

Hoeve Ravenstein

Ravensteinselaan 3
3744 ML Baarn
Openingstijden Iedere eerste zondag van de maand van 10:00 tot 17:00 Prijs Gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs