Allerleukste kinderuitjes in en om 't Gooi
Uitagenda

Allerleukste kinderuitjes in en om 't Gooi

Onze Uitagenda staat bomvol toffe activiteiten die je op een specifieke dag kunt doen met kinderen. Check onze favoriete kinderuitjes, gezinsuitjes, weekendtips, weekenduitjes en uittips in de zomervakantie!

PS: er zijn ook veel leuke gezinsactiviteiten die je élke dag kunt doen in 't Gooi, kijk daarvoor even tussen de Eropuit-tips!

Tips van de maand:

Filteropties

óf
Wanneer
Leeftijd
Locatie
totaal 130 resultaten
Pagina: 12345
totaal 130 resultaten
Pagina: 12345

Dagje weg of leuk uitje met kinderen in de regio 't Gooi!

De leukste uitstapjes, kidsproof hotspots, gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de regio 't Gooi: wij hebben ze állemaal voor je verzameld!

Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag in de omgeving van Hilversum, Huizen en Bussum? Wil je met je kind op pad en er even samen op uit? De leukste hotspots ontdekken? In onze Uitagenda vind je alle Kidsproof tips. Een handige verzameling van leuke dingen om te doen met kinderen. Dagjes uit, uitstapjes met kinderen, een dagje weg met het gezin. Kindvriendelijke events, kinderactiviteiten, evenementen, festivals, open dagen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, kinderfilms en workshops. Hier vind je alle uitjes met kinderen die er bij jou in de buurt te doen zijn.


Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Hilversum, Huizen en Bussum

Op Kidsproof 't Gooi vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Hilversum, Huizen, Naarden, Bussum, Weesp, Laren, Loosdrecht en Baarn! Hier vind je alles wat nieuw is in de regio, onze favorietenlijstjes en handige cityguides.

Ook voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks ;)