BuitenfeestjesTerug naar het overzicht

Snowlimits feest! Er zijn heel veel buitenfeestjes mogelijk zoals longboarden, archery tag en meer.
De buitenfeestjes van Snowlimits zijn supercool! Heb jij nog een verjaardagsfeestje te vieren? Reserveer dan je plekje op een van deze kinderfeestjes in Groningen.

Archery tag 9+
Je gaat gewapend met pijl en boog het strijdveld in om samen met je team zoveel mogelijk punten binnen te halen en bovenal het spel te overleven. Hoe pak je het aan, wat zijn de beste kansen om het spel te overleven? Een hele spannende experience!

Boogschieten 9+
Altijd al Robin Hood willen zijn? Het kan tijdens het boogschiet feestje. Kun jij de pijl razendsnel in de roos schieten? Wie haalt de meeste punten en gaat er met de winst vandoor? Ga nu de uitdaging aan met je vriendjes en vriendinnetjes.

Longboarden 10 +
Longboarden lijkt op skaten, maar dan net even anders. Een longboard is speciaal gemaakt om lange afstanden af te leggen. Maak samen met een instructeur een prachtig ritje door de natuur. Voor je het weet race je door de straten en voel je, je helemaal vrij.  

Robin Hood 9+
Word jij de master van de pijl en boog in dit combinatie verjaardagsfeestje met boogschieten en archery tag. Samen met je vrienden 2 uur lang plezier.

Reserveer een van deze populaire feestjes via de roze button.

Snowlimits

Bieskemaar 2
9735 AE Groningen
Openingstijden Bekijk de website Prijs Bekijk de website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

8x de leukste vakantiekampen

8x de leukste vakantiekampen

Check deze toffe vakantiekampen, voor overdag of iets verder weg met overnachting. We helpen je ook met het kiezen van een kamp, want dat is vaak nog best een uitdaging met zoveel opties!

Welke kies jij?