VAKANTIEKAMP | De leukste zomerkampen 2022
Vakantiekampen

VAKANTIEKAMP | De leukste zomerkampen 2022

Wij verzamelden de leukste vakantiekampen, meikampen, zomerkampen, herfstkampen en sportkampen.

In de regio Groningen voor overdag óf iets verder weg met overnachtingen, er zijn zoveel leuke kampen voor kinderen!

Handig: bijna alle kampen hebben een annuleringsregeling i.v.m. corona. Check dat even voordat je een kamp boekt. Veel plezier op kamp!

Filteropties

Leeftijd
totaal 26 resultaten
Pagina: 1
totaal 26 resultaten
Pagina: 1

Zoek je een leuk vakantiekamp voor je kind in de regio Groningen?

In de omgeving van Groningen, Haren en Roden is er veel keuze uit leuke vakantiekampen & zomerkampen voor kinderen: denk aan een voetbalkamp, hockeykamp, ponykamp, musicalkamp, danskamp, surfkamp, tenniskamp, taalkamp, zeilkamp, survivalkamp, tweedaagse of driedaagse.

Kies je voor jouw kind een kamp met of zonder overnachting? Wist je dat er al ook leuke dagkampen en dagactiviteiten zijn voor kinderen? In de omgeving van Groningen, Haren en Roden, en iets verder weg, heb je keuze uit creatieve kampen, sportkampen, muziekkampen en meer.

Alle zomerkampen voor kinderen in de omgeving van Groningen, Haren en Roden

Op Kidsproof Groningen vind je alle leuke kampen voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Groningen, Haren, Roden, Zuidhorn, Hoogezand, Delfzijl, Zuidlaren en Winschoten!

Je vindt hier vakantiekampen voor schoolvakanties zoals de meivakantie, zomervakantie en herfstvakantie. Voor een kind van 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar of een andere leeftijd.