• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

De leukste kinderfeestjes van dit moment!

11 september 2023
In de basisschooltijd viert je kind misschien wel 8 kinderfeestjes... 8 kansen om fantastische herinneringen te maken die ze hun hele leven met zich meenemen! Dan wil je natuurlijk wel het állerleukste feestje kiezen... gelukkig is er genoeg aanbod!
De leukste kinderfeestjes van Haarlem e.o Foto: Kids & Cake Bakfeestjes

Buitenfeestjes

Boerderijfeestje Bij Informatieboerderij Zorgvrij vier je een zogenaamd 'doe-het-zelf' feestje. Dat betekent dat alle benodigdheden voor jullie klaar liggen in de 'varkens-feestkar' en dat jullie vervolgens lekker op eigen houtje op pad kunnen op de boerderij!

Hutten bouwen Dit zullen de feestvierders gaaf vinden; een prachtige, grote hut bouwen van mooi materiaal waarmee makkelijk te werken is. Neem lekkere dingen mee naar Palènpa Park voor een picknick op jullie eigen kavel, of bestel er een knakworstjes-pakket bij!

Ultiem buitenspeelfeest Op Playground Haarlem zijn kids uren zoet met hutten bouwen, midgetgolf, twisteren en meer. Je kunt dit knalfeest uitbreiden met lasergamen, escape game of een speurtocht! Kies vervolgens of je er begeleiding en iets lekkers bij boekt.

Stoere actie-feestjes Expeditie Robinson, een vette stormbaan, boogschieten en voor de grotere kids; rijden op een echte quad! Bij Action Planet in Spaarnwoude vier je allerlei stoere feestjes! Dit zorgt voor avonturen waar iedereen nog lang over napraat.

Klimmen Een feestje bij Klimpark 21 is voor kinderen van alle leeftijden een gave uitdaging! De jongste kinderen lopen de '1 meter' route met grappige wiebelbruggetjes, de grote kids zoeken de hoogte op: 4, 7 of zelfs 10 meter!


Binnen Feestjes

Indoor voetballen Een te gek kinderfeest voor sportieve kids mét of zonder voetbal-ervaring, die wel in zijn voor een uitdaging. De groep begint bij Midget Voetgolf in de voetbalarena, daarna doorlopen zij de 18 originele holes. Natuurlijk sluiten jullie de dag af met een lekker patatje!

Filmfeest bij Kinepolis Haarlem Je verjaardag vieren als een echte ster? Dat kan bij Kinepolis Haarlem. Plof met z'n allen neer in de luxe stoelen, kijk je ogen uit en geniet van al het lekkers uit de feestelijke Kidsbox. Je ziet hier altijd de nieuwste kinderfilms!

Mooie taarten maken Als iemand een prachtige (en heerlijke) taart voor jouw verjaardag kan maken is het Desiree van Deesjes Creaties wel. Ze leert deze kunst ook graag aan kinderen; maak samen met Desiree de mooiste bol-, driptaarten of 'tas'taarten!

Jumpen en Glow Mini-Golf Een potje trampoline trefbal, een ninja parcours doen, vette tricks leren en dan even bijkomen met een zakje chips... dat is een feestje bij Street Jump Haarlem! Hebben ze er nog geen genoeg van? Doe dan nog een rondje Glow Mini-Golf! 

IJs en LEGO In de gezellige conceptstore LOCO Fabriek in Haarlem Centrum worden kinderen Brick Master of ijs-professor voor een dag! Zelf ijsjes ontwerpen, maken en opeten, of een te gekke LEGO battle; moeilijk kiezen, allebei leuk!

Maak het zelf! Bij Stitch Studio in Haarlem centrum kruipen de kinderen achter de naaimachine om een eigen kussen, memobord of tas te maken. Ervaring met de machine is niet nodig; iedereen zal met iets moois naar huis gaan! 

Lekkers van chocola De vakmensen van Chocolaterie Pierre leren kinderen in een te gekke workshop de mooiste figuren, de lekkerste lolly's van chocola én pindarotsjes te maken. Op de zondag na kun je elke middag van de week terecht voor dit leuke feestje.

Van pizza tot griezelsoep Wat een te gek bakfeestje! Kids & Cake organiseert heel veel verschillende leuke kinderfeestjes bij jullie thuis, bij de bakker of in hun eigen feestelijke ruimte in Haarlem. Van griezelsoepjes maken tot kliederen met chocola en van pizza bakken tot high-tea!

Filmfeest bij Pathé Een feestelijke ontvangst, de mooiste plekken in de zaal (Op de heerlijke relax-seats die Pathé Haarlem in alle zalen heeft), een cadeautje en filmdiploma voor de jarige en uiteraard een superleuke film: Wat een leuk en relaxed feestje!

Lekker ravotten Kom onbeperkt spelen, limo drinken, patatjes eten aan je eigen feesttafel bij KidsZoo en kies toffe extra’s om het arrangement helemaal af te maken. Ga je voor de Pip, Ollie, Leo of Zoë’s VIP arrangement (glow in the dark)?

Leerzaam smulfeestje Een lekker en leerzaam kinderpartijtje hou je bij de Verkade Experience in het Zaans Museum! Hier kruipen jullie voor één dag in de huid van een Verkademeisje, koekenbakker of cacao-expert. Zijn jullie handig genoeg?