14X Favo én Nieuwe Kinderfeestjes!

10 mei 2023
Binnenkort een jarige in huis? Dat vraagt om een kinderfeest! Kies een leuk kinderfeestje uit het grote aanbod van kinderfeestjes in Haarlem. Bekijk deze leuke kinderfeestjes eens!

1. Kinderfeestje bij The Game Box Haarlem

De stad is een geweldige nieuwe plek voor gezinsuitjes en kinderfeestjes rijker; The Game Box! Hier speel je de tofste arcade-games en de nieuwste videogames, maar ook leuke sportieve spellen zoals airhockey en basketbal. Je kunt hierheen als leuk gezinsuitje, maar het is ook een geweldige plek voor een kinderfeestje! Ga tijdens het feestje de uitdaging aan bij de verschillende spellen en ontvang na afloop een goodiebag met te gekke producten. De jarige ontvangt als cadeautje ook nog eens een Little Gamer Arrangement van 60 minuten. Lees meer over kinderfeestjes bij The Game Box Haarlem

2. Kinderfeestje bij Pathé

De jarige zal zich hélemaal speciaal voelen wanneer hij of zij bij de bioscoop persoonlijk wordt ontvangen, een kadootje krijgt en als de (superdeluxe relax-) stoel ook nog eens versierd is! Het arrangement is bij alle kinderfilms te boeken die op het moment van jullie feestje draaien. Lees meer over kinderfeestjes in de bioscoop!


3. Vier je partijtje bij Klimpark 21

Wat geeft het een kick als je daar boven staat, op 4, 7 of zelfs 10 meter hoogte! En dan via de zipline naar beneden; dat vergeten ze nooit meer! Je kunt het feest uitbreiden met Archery tag en klimmen kan al vanaf 4 jaar! Lees meer over kinderfeestjes in het Klimpark

4. Bouw je eigen kinderfeestje!

Van palen, panelen, bouten en moeren maakt een groep kids (met een klein beetje hulp) zó een prachtige hut op een eigen kavel op Palènpa Park. Hang er nog wat slingers aan op; het feest is compleet! Dan; picknick en lekker spelen! Lees meer over een kinderfeestje bij Palènpa Park 

5. Graffiti kunstwerk maken

Op locaties in o.a. Haarlem, Nieuw- Vennep en Zaandam gaan kids met spuitbussen aan de slag. Eerst op een eigen paneel, dat natuurlijk mee naar huis mag, daarna op de muur! Ouders mógen, maar hóeven niet mee te doen; alles wordt verzorgd! Lees meer over kinderfeestjes van Graffitifun!


6. Sportief kinderfeestje met Bootcamp4Kids

Een geheimzinnige uitnodiging of je mee wilt doen met een toffe training; zo begint je feestje bij Bootcamp4Kids. Op een zelf gekozen plek doe je sportieve opdrachten in een spannend thema. Kies je Ninja, Geheim agent of Superheld? Kies een van de 10 kinderfeestjes thema's bij Bootcamp4Kids Haarlem!


7. Organiseer zelf een kinderfeestje met hulp van Kids en Cake!

Kids en Cake is niet alleen keigoed in het begeleiden van kinderfeestjes; hun doe-het-zelf feestjesboxen zijn een ware uitkomst voor ouders die graag zelf thuis een kinderfeest organiseren! Van Survivalthema tot koekenbakkersparty & meer; kies de box die bij jouw kind past!


> KADO TIP voor een sportieve jarige: Een surfles cadeaubon! <

Een keer een losse les volgen? De hele zomer elke week een surfles? Het kan allemaal bij Surfana! Zelfs een feestje of zomerkamp kun je er boeken. Nieuw in het assortiment is de cadeaubon; tof idee voor een sportieve jarige! 

8. Glow Mini-Golf Haarlem

Hier speel je midgetgolf, maar dan in een magische omgeving. Vól verrassingen en obstakels. In neonlicht speel je de 12 holes, waarvan enkele interactief zijn, zoals de wankelbaan of een loopingbaan! Eventueel te combineren met jumpen! Lees meer


9. Jumpen!

Bij ons al jaren een grote favoriet: jumpen op de grote trampolines van Street Jump Haarlem! De Jump Carrousel, het Ninja Parcours en de Tumbling Lane  maken dit een uitdagende trampolinehal. Heel leuk te combineren met Glow Mini-Golf!


10. Feest op de boerderij

Overalletjes aan en dan; geitjes borstelen, koeien voeren en spelletjes doen rond de boerderij. Een feestje op boerderij Zorgrvij is helemaal het einde! Voor benodigdheden wordt gezorgd maar je mag het feestje op eigen houtje doen.


11. Midget Voetgolf

Een feestarrangement bij Midget Voetgolf bestaat uit het spelen van de 18 uitdagende holes, spelen in de voetbalarena, met de snelheidsmeter en met de méga tafelvoetbal én dan ook nog een lekker patatje met snack toe!


12. Linnaeushof

Een dag in deze toffe speeltuin is natuurlijk al een feest op zich! Maar tijdens een kinderfeestje wordt het nóg specialer! Jullie tafel wordt versierd, de jarige wordt toegezongen en alle kids krijgen een Bennie Broek-box vol lekkers! Lees meer over een feestje bij Linnaeushof! 


13. Word IJs-professor!

Dat je bij de Loco Fabriek toffe Lego-feestjes kunt vieren wist je misschien al, maar wist je ook dat kids er op hun feestje leuke ijs-creaties kunnen maken? Inclusief Lego battle, kadootje voor de jarige, diploma en natuulijk; lekker ijs!


14. Huur een feestruimte!

Organiseer jij zelf het kinderfeestje voor je kind, maar zie je het niet zitten om erna úren je huiskamer van confetti, chips en knutselresten te ontdoen? Huur dan de fijne ruimte (binnen- en buiten!) van Speeltuinvereniging Floragaarde!

Veel plezier met jullie kinderfeestje!

Naar de website