icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Sinterklaas bingo, kalender & meer

12 november 2020
Opslaan en printen maar, deze Aftelkalender, Bingo, Afstreepkaart en Pepernotenspel!
Sinterklaas printables

Aftelkalender

Hoeveel nachtjes slapen nog mama? Met onze handige Sinterklaas Aftelkalender is dat hartstikke duidelijk! TIP: Versier het vakje als je kind op die dag een schoen mag zetten!Sinterklaas Afstreepkaart

Zijn de huizen in jullie buurt ook zo mooi versierd? Hoogste tijd om een wandeling door de buurt te maken. Elke keer als je de Sint of een (gluur)pietje ziet, mag je een cadeautje inkleuren!


Sinterklaas Bingo

Is Sinterklaas al in het land met de pieten? Om het zeker te weten gaan we op zoek naar aanwijzingen. Print deze leuke Sinterklaas bingo uit en neem hem tijdens een rondje door de buurt!Sinterklaasspel

Leuk voor pakjesavond of gewoon tussendoor: het Kidsproof Sinterklaasspel. Je speelt dit spel met pakjes of pepernoten. Wie bereikt als eerste het paard van Sinterklaas?We wensen jullie een hele leuke Sinterklaas periode!


Op 14 november 2020 is de intocht van Sinterklaas in Nederland. Helaas gaan de Sint intochten in Haarlem, Overveen, Zandvoort, IJmuiden, Heemstede etc. dit jaar niet door in verband met corona. Gelukkig kun je ook thuis helemaal in de Sinterklaasstemming komen met de kinderen. Jullie kunnen knutselen voor de Goedheiligman, brieven schrijven aan Sinterklaas of thuis een pietenparcours uitzetten. En vergeet natuurlijk niet je schoen te zetten, want de Sint en zijn Pieten komen natuurlijk wel langs om ‘m te vullen. Zo maken we van deze Sinterklaasperiode in Haarlem e.o. weer een gezellige periode!