Kasteel KeukenhofTerug naar het overzicht

Een oase van rust in de Randstad; met kinderboerderij, speeltuin en kabouterpad
Midden in de Bollenstreek, tussen de bossen en de bloembollenvelden, ligt het historisch Landgoed Keukenhof. Een groene oase van rust, in de hectiek van de Randstad. Het landgoed heeft een idyllische sfeer en een stijlvolle uitstraling.

Centraal op het landgoed liggen de kinderboerderij, de speeltuin en de start van de kabouterwandeling. Kinderen springen, lopen, klimmen en leven zich uit tijdens een ontdekkingstocht over het landgoed. Vergeet niet om bij de Hofboerderij met de kinderen een lekkere kabouterbol of portie poffertjes te eten!


Speurtocht

Zin in een spannende speurtocht over landgoed? Download deze hieronder door erop te klikken en print hem uit. Het is een speurtocht vol weetjes en opdrachten over het landgoed.


Kabouterwandeling

Verspreid over het landgoed staan 16 verschillende kabouterpaaltjes. De kabouterwandeling is 750 meter lang. De route start bij de grote kabouter naast de speeltuin. Houd er wel rekening mee dat sommige paden lastig te wandelen zijn met een kinderwagen. Klik op de afbeelding hieronder om de route te bekijken.


Kinderboerderij

Bij de kinderboerderij wachten tientallen schattige boerderijdieren op jouw bezoek! De vele nieuwsgierige geitjes, knorrende varkens en lieve konijntjes maken een bezoek aan de kinderboerderij van Kasteel Keukenhof een ervaring voor het hele gezin. Je mag de dierenweide betreden om de dieren te aaien, maar jaag of til de dieren niet op.


Hofboerderij

Trek gekregen? Breng dan een bezoek aan de Hofboerderij!

Kasteel Keukenhof

Keukenhof 1
2161AN Lisse
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Klimpark 21 weer open

Klimpark 21 weer open

Met een uitdagende klimroute voor elke leeftijd en niveau, Archery tag en Bubbelvoetbal.
Kom lekker klimmen met je familie of vier hier een te gek kinderfeestje!

Naar het klimpark