Het SpeelkasteelTerug naar het overzicht

Een fantastisch binnen- en buitenspeelparadijs voor alle ridders en jonkvrouwen tot 12 jaar!

Spelen en pannenkoeken eten

Het Speelkasteel is een binnen- en buitenspeelparadijs van maar liefst 7.000 m² met daarbij een pannenkoekenrestaurant. Alle jonkvrouwen en ridders van nul tot twaalf jaar kunnen zich er fantastisch vermaken in een veilige en hygiënische omgeving. Het Kasteel is ingedeeld voor verschillende leeftijdgroepen, zodat zowel jonge als oudere kinderen zich heerlijk kunnen vermaken en veilig kunnen spelen. 


Voor heel jonge én voor oudere kinderen

Voor de allerkleinste kasteelbewoners is er een babybox, voor de iets grotere kasteelbewoners is er een uitdagende speelstructuur compleet met ballenbak en glijbanen. Voor de durfals het mega klimkasteel met free-fall glijbaan.

Ouders kunnen rustig in het ruime restaurant kunnen zitten terwijl de kinderen aan het spelen zijn. Vanuit het restaurant hebben ze goed overzicht over hun spelende kroost. In het restaurant maak je gebruik van gratis WIFI en er zijn kolommen met stopcontacten waar je je laptop of telefoon kunt opladen. Ook in de ruim opgezette hal is het heerlijk toeven en is er goed overzicht.

In het speelkasteel is het ook mogelijk kinderfeestjes te vieren!

Klik voor meer informatie door naar de website, gebruik hiervoor de roze button!

Speelkasteel

hoofdweg 869
2131 MB Hoofddorp
Openingstijden Woensdag, vrijdag en in het weekend van 10.00-18.30 uur. Prijs Kind tot 1 jaar: GRATIS
Kinderen vanaf 1 jaar €10
Volwassenen (18+) €3,50 incl. consumptiebon
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Schoolreis en Klassenfeest!

Schoolreis en Klassenfeest!

Niet ver weg en toch even helemaal in een andere omgeving, met zó veel te doen! Kom met de klas eens naar Playground Haarlem voor een onvergetelijk uitje of klassenfeest!

Lees wat er te doen is!