Suppen in HaarlemTerug naar het overzicht

Gebruik al je spieren; leer Suppen! Wat dat is? Lees verder!
SUPpen, of Stand up Paddelen, is hip en leuk! 
Iedereen kan het leren, al snel kun je een heel tourtje door de Haarlemse grachten doen.

Sup Adventures en Sup Flow

Samen zijn dit de grootste aanbieders van SUP lessen, kinderfeestjes en verhuur van SUP boards.
Lessen beginnen aan de Schotersingel bij het Dolhuys, daar is het lekker rustig. Je krijgt natuurlijk eerst een goede uitleg over hoe op het bord te taan en over de verschillende paddle technieken.

Heb je dat onder de knie, dan ga je te water! Eenmaal aan het varen merk je dat je al je spieren gebruikt en dat suppen niet alleen leuk is, maar ook een uitstekende work-out. Er zijn voldoende wetsuits aanwezig, in verschillende maten. Bij mooi weer is een wetsuit te warm, sportieve kleding is dan voldoende. 

Wil je het eens proberen? Neem een paar vriendjes en vriendinnetjes mee, of je vader of moeder, en doe een lesje mee! Vind je het nou heel erg leuk? Je hoeft geen abonnement af te sluiten, er zijn 10 ritten kaarten te verkrijgen.

Tip: SUPpen is ook super voor een kinderfeestje! 
Bel, app of mail Floor om een afspraak te maken.

Sup Adventures

Schotersingel 2
2011 WE Haarlem
Openingstijden Op Afspraak Prijs Lessen vanaf 4 personen: € 25 p.p voor 1,5 uur € 27,50 p.p voor een les van 2 uur Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Beweegkamp in de zomer

Beweegkamp in de zomer

Een gevarieerd programma waarbij alle populaire sporten, maar óók nieuwe 'trend' sporten aan bod komen. De Sport5Daagse is een fantastisch zomerkamp van Sportfever voor sportieve kinderen!

Lees meer