Heerlijke adresjes waar kinderen welkom zijn!

Heerlijke adresjes waar kinderen welkom zijn!

Lekker lunchen, dineren of koffie drinken mét je kinderen erbij? Hier vind je kindvriendelijke restaurants in en om Haarlem!

Ze hebben misschien niet állemaal een kindermenu, kinderstoel, speelgoed én verschoonruimte, maar we hebben gezocht naar plekken die in ieder geval 1 van deze hebben én waar je met je kids zeker welkom bent!

Filteropties

EETMOMENT
Binnen/Buiten
Locatie
totaal 69 resultaten
Pagina: 123
totaal 69 resultaten
Pagina: 123

Uit eten met je kind in een kindvriendelijk restaurant in de regio Haarlem?

In de directe omgeving van Haarlem, Hoofddorp en Heemstede, maar ook daarbuiten zijn er heel veel leuke adresjes voor een gezellig ontbijt, lekker lunchen met kinderen, om koffie te drinken met je vriendinnen erbij of te borrelen met kinderen.

Hier vind je tips voor dat ene echte familierestaurant (ideaal als er ook een terras, speeltuin of oppas bij is!), dat lekkere pannenkoekenrestaurant én zo’n fijn lokaal kindvriendelijk restaurant.

Uit eten met kinderen in de omgeving van Haarlem, Hoofddorp en Heemstede

Op Kidsproof Haarlem vind je alle leuke restaurants om met kinderen uit eten te gaan, dé hotspots in (de omgeving van) Haarlem, Hoofddorp, Heemstede, Bloemendaal, Velserbroek, IJmuiden, Nieuw-Vennep en Zandvoort!

Wij verzamelen álle hotspots in de buurt om buiten de deur te eten en drinken met je baby, peuter, kleuter, kind of het héle gezin. Vaak met extra voorzieningen zoals een kindermenu, kinderstoel, verschoontafel of magnetron voor het opwarmen van een potje of flesje.