Wat is er vandaag te doen?
Uitagenda

Wat is er vandaag te doen?

Wat is er vandaag, morgen, komend weekend of in de herfstvakantie voor leuks te doen in Haarlem en omgeving? Wij geven op onze uitagenda een overzicht van alle uitjes op datum!

Tips van de maand:

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 262 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 262 resultaten

Dagje weg of leuk uitje met kinderen in de regio Haarlem!

De leukste uitstapjes, gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de regio Haarlem: wij hebben ze állemaal voor je verzameld!

Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag in de omgeving van Haarlem, Hoofddorp en Heemstede? Wil je met je kind op pad en er even samen op uit? In onze Uitagenda vind je alle kindvriendelijke events, evenementen, festivals, open dagen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, kinderfilms en workshops die er bij jou in de buurt te doen zijn.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Haarlem, Hoofddorp en Heemstede

Op Kidsproof Haarlem vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Haarlem, Hoofddorp, Heemstede, Bloemendaal, Velserbroek, IJmuiden, Nieuw-Vennep en Zandvoort!

Ook voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks ;)