Cinemini SchuurTerug naar het overzicht

donderdag 28 december 2023
Kinderen van 2 tot 6 jaar beleven een eerste, heel bijzondere filmbezoek bij de Schuur

Taartrovers Cinemini 

Tijdens Taartrovers Cinemini vertoont de Schuur mooie, lieve, spannende, abstracte, verhalende en soms ook uitdagende korte films, speciaal voor peuters en kleuters. Daarna spelen de bezoekers samen in een lichtlandschap, bestaand uit diverse installaties waarmee kinderen spelenderwijs ontdekken hoe licht verhalen kan creëren. 

Veel kinderen beleven met Cinemini hun eerste bioscoopbezoek op een manier die perfect bij hen past: de films worden vertoond met gedimd licht, het geluid staat niet te hard, de sfeer is ontspannen, de kinderen kunnen vrij bewegen en reageren op de films en na afloop verwerken de kinderen hun ervaring met al hun zintuigen.

 
Over Taartrovers Cinemini 
Taartrovers Cinemini is een project dat ontwikkeld is door Taartrovers en Eye Filmmuseum. Het project is inmiddels al een aantal jaar iedere zondagochtend te beleven in Eye Filmmuseum in Amsterdam en zal vanaf najaar 2023 ook in de Schuur te ervaren zijn.

Let op: kinderen kunnen niet alleen naar Cinemini, maar hebben een begeleider nodig. Bestel dus voor iedereen die meegaat een kaartje! Klik daarvoor door naar de website van de Schuur.

De Schuur - Film

Lange Begijnestraat 9
2011 HH Haarlem
Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Klimpark 21 weer open

Klimpark 21 weer open

Met een uitdagende klimroute voor elke leeftijd en niveau, Archery tag en Bubbelvoetbal.
Kom lekker klimmen met je familie of vier hier een te gek kinderfeestje!

Naar het klimpark