Boerderij Kidsclub 7+Terug naar het overzicht

Ontmoet de alpaca’s en beleef de mooiste avonturen op de alpacaboerderij op woensdagmiddag voor kinderen.
Op de alpacaboerderij in Sassenheim kun je de zachte wollige alpaca’s ontmoeten en ze uit je eigen hand laten eten. Een superleuk uitje met het hele gezin of breng je kind naar de kidsclub en geniet als ouder zijnde van jouw me-time momentje.

Boerderij Kidsclub 7-12 jaar (kinderen)
Deze activiteit is alleen voor kinderen. Jouw kind kan het boerenleven ontdekken. In een kleine groep (maximaal 12 kinderen) gaan zij spelen tussen de alpaca’s. Gaan zij de alpaca’s voeren. Kunnen zij knuffelen met de alpaca’s maar ook de konijnen. Ontdekken zij de moestuin. Checken of de kippen heerlijke eieren hebben gelegd, gaan zij stampen in plassen en modder, ravotten in het hooi, rennen door het weiland, klimmen op de hooibalen enzovoort. Voor kinderen een ware beleving.

Deze kidsclub wordt begeleid door een gediplomeerde kinderwerker -> www.dekinderexpert.nl

Elke Woensdag 13.30 – 15.00 uur.

Reserveer jouw plek van tevoren! Trek je laarzen aan, doe oude kleding aan en spelen maar!

Activiteit Meet&Feed (ouders + kinderen)
Deze activiteit doe je samen met jouw kind. Je krijgt informatie over de alpaca’s, er is een quiz, er wordt een klein stukje gewandeld met een alpaca aan je zijde en je krijgt een alpacaverrassing.

Elke woensdag 15.30 uur of zaterdag 11.00 uur/ 14.45 uur. Duur is ongeveer drie kwartier. Reserveer jouw plek van tevoren!

Let op: reserveer van tevoren jouw plek! Het is alleen op afspraak! Klik door via de button voor alle informatie en reserveren

Alpacahoeve Klinkenberg

Klinkenberg 15
2171 AN Sassenheim
Openingstijden Klik door via de button voor alle informatie en reserveren Prijs Klik door via de button voor alle informatie en reserveren Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de zomervakantie. Kijk snel!

Op zomerkamp met en zonder overnachten