• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Atelier MamréTerug naar het overzicht

Geef je fantasie de vrije loop en leer op een leuke manier schilderen en tekenen in hartje Leiden!
In een groep van maximaal 8 kinderen geeft Lydia Bakker op woensdagmiddagen lessen in tekenen en schilderen aan kinderen van 6 tot 12 jaar. En op dinsdagmiddag voor kinderen vanaf 10 jaar.

Met beeldrijke verhalen zorgt Lydia dat de kinderen vol fantasie aan de slag kunnen.

De teken- en schilderlessen beginnen met een rustig momentje, luisterend naar een vertelling of verhaal en onder het genot van een lekker kopje thee. Eetst even bijkomen van school! Dan ga je aan de slag. Verdwaal in de wereld van de fantasie en laat je inspireren door sprookjes van Grimm, verhalen die bij de feestdagen horen, maar ook legendes, fabels en mythen.

Oudere kinderen gaan meer met verschillende technieken aan de slag en gaan hierdoor met vernieuwde interesse het tekenen en schilderen verder ontwikkelen.

Er wordt gewerkt met potlood, houtskool, kleurpotloden, aquarel, pastelkrijt en acrylverf. De lessen worden bij Lydia thuis gegeven en starten twee keer per jaar. Steeds worden 15 lessen gegeven die lopen van september t/m december en van januari tot juni. Er zijn geen lessen tijdens de schoolvakanties. Tussentijds instromen is mogelijk als de cursus nog geen 8 leerlingen heeft.

Ook is het mogelijk voor groepjes kinderen een workshop te organiseren. Voor een creatief en gezellig kinderfeestje bijvoorbeeld!

De lessen op woensdagmiddag voor 6-12 jarigen en op dinsdagmiddag voor 10+ zijn van 15.30 tot 17.00 uur in centrum Leiden, naast de Pieterskerk.

Voor meer info klik je op de roze button.

Atelier Mamré

Kloksteeg 25A
2311SK Leiden
Openingstijden woensdagmiddag van september t/m december en van januari tot juni 6-12 jaar
15.30 - 17.00 uur
dinsdagmiddag voor 10+
15.30 - 17.00 uur
Prijs € 240,- incl materiaal (15 lessen) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie!

Zomervakantie!

Laat die zon maar lekker schijnen want het is zomervakantie! Lekker zwemmen, creatief aan de slag, een dagje naar Den Haag... bekijk snel de leukste zomeruitjes. Ook voor de minder zonnige dagen..:-).

Check de leukste zomeruitjes