Jeugdles BoulderhalTerug naar het overzicht

Klimmen en klauteren tijdens de jeugdlessen boulderen bij Boulderhal Kunststof of Krachtstof!
Volg stoere boulderlessen bij Boulderhal Kunststof of Boulderhal Krachtstof! Hier leer je alles over het boulderen. Boulderen is een snel groeiend onderdeel van de klimsport. De klimroutes zijn puzzels die je oplost met kracht, denkwerk en techniek. Anders dan bij sportklimmen heb je bij boulderen geen touw en klimgordel nodig. Dikke valmatten onder de routes zorgen voor veiligheid.

Jeugdlessen
Ben je tussen de 6 en 17 jaar dan kun je meedoen met de jeugdlessen boulderen. Je komt per leefijd in een jeugdgroep.

Tijden
De jeugdgroepen trainen op verschillende dagen en tijden. Klik voor de laatste informatie hierover door naar de site via de roze button of neem contact met Boulderhal Kunststof op via de telefoon!

Proefles
Eerst even proberen? Voor €10 kun je een proefles doen. Meld je aan door een mailtje te sturen. Je kunt je alleen aanmelden voor een proefles als die les nog niet vol zit.

Fijne horeca met kinderhoek
Voor de ouders is het ook heel fijn vertoeven. Met een fantastische koffiehoek, waar ook heerlijke gerechten uit de keuken komen zit je hier meer dan aangenaam te wachten tot de kids 'uitgeboulderd' zijn. Kleine broertjes of zusjes mee? Geen probleem, daar is een leuke kinderhoek voor ingericht. Wel even opletten dat ze niet op de bouldermat komen, want dat is vanwege hun veiligheid niet de bedoeling.

Tip: lees hier meer over de nieuwe Boulderhal Krachtstof in Leiden!

Boulderhal Kunststof

Rooseveltstraat 49E
2321 BL Leiden
Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Lente!

Lente!

Het is lente! We zien lammetjes in de wei, overal narcissen, het zonnetje komt steeds vaker door... In onze Uitagenda vind je fijne lentetips, geniet ervan!

Lente in en om Leiden