• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Muziek bij Stichting Mol!Terug naar het overzicht

Kleutercursussen op viool, blokfluit, drums, cello, gitaar of piano, peutermuziek en meer!

Op verschillende locaties in Leiderdorp, Zoeterwoude Dorp en Rijndijk en Roelofarendsveen worden door Stichting MOL allerlei muziekcursussen georganiseerd voor de kids.

Kleutercursus viool, blokfluit, drums, cello, gitaar of piano
Kleine groepjes kinderen uit groep 1 en 2 leren in 10 lessen één van de genoemde instrumenten kennen. Dit doen ze met liedjes, spelletjes, het instrument en prentenboeken. Natuurlijk gaan ze mooie stukjes spelen. Na deze cursus is een vervolgcursus mogelijk.

Speel 's met muziek
Maak samen met je peuter (2,5 - 4 jaar) muziek! Zingen, klappen, dansen en bewegen: zo maakt je kleintje kennis met muzikale begrippen als stilte en geluid, luid/zacht, kort/lang, hoog/laag.

1,2,3..Muziek! (groep 1, 2, 3)
Je zingt, speelt op instrumenten en beweegt op en luistert naar muziek. Zo leer je omgaan met maat en ritme en ontwikkel je je stem. 

Muzikale Oriëntatie (groep 4 , 5)
In deze cursus leer je omgaan met maat en ritme, ontwikkel je je stem en leer je de muzieknotatie. Ook leer je allerlei instrumenten kennen en werk je toe naar een eventuele vervolgcursus.

Meer weten over Stichting Mol? Klik door via de roze button naar de website en vindt de lessen, de locaties, inschrijven en meer!

Tip: Klik door voor nog veel meer muzieklessen voor kinderen in en om Leiden!

Stichting Muziekonderwijs Leiderdorp

Van Diepeningenlaan 110C
2353 KA Leiderdorp
Openingstijden Zie website voor de verschillende lestijden en locaties. Prijs Kleutercursus vanaf € 100,- voor 10 lessen, excl huur instrument. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de zomervakantie. Kijk snel!

Op kamp met & zonder overnachten