• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Zwemles in PoelmeerTerug naar het overzicht

Op een leuke manier goed leren zwemmen volgens het Zwem ABC. Dat kan in zwembad Poelmeer in Oegstgeest!
Zwemmen is leuk! Leren zwemmen tijdens een groot onderwateravontuur is nog veel leuker! Samen met Zed de haai en Sop de zeester beleven kinderen de spannendste avonturen tijdens de zwemlessen. Alle avonturen staan beschreven in een paspoort dat kinderen samen met een prachtige schatkist krijgen bij aanvang van de zwemles. Gaandeweg worden er edelstenen en zegels verdiend. De kinderen krijgen dus een beloning zodra ze weer een belangrijke stap hebben gemaakt.

Vanaf 4 jaar kun je je kind inschrijven voor zwemles. Zodra er plaats is krijg je bericht. Onder begeleiding van ervaring instructeurs leert je kind dan de basisvaardigheden voor de verschillende diploma's.

Bij de eerste les ontvang je een geel lintje om vast te maken aan de zwembroek, badpak of bikini. Zo is duidelijk in welk badje je kind zwemt. Je krijgt ook schoenhoesjes, want bij de 1e les mag je kijken. Daarna kan dat alleen nog op de kijkdagen, maar die zijn er genoeg hoor.

Als je interesse hebt in privézwemles ABC neem dan even contact op met Nico Waasdorp, de coördinator van de zwemlessen.

Kijk voor de volledige informatie over de zwemlessen even op de website van Poelmeer via de roze button.

Tip: Geef je verjaardagspartijtje in het zwembad!

Zwembad Poelmeer

Lange Voort 273
2343 CE Oegstgeest
Openingstijden Klik voor alle leszwemtijden door via de roze button. Prijs Leskaart 5 weken € 42,50. Inschrijfgeld € 19,95. Diplomazwemmen € 19,40. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de zomervakantie. Kijk snel!

Op kamp met & zonder overnachten