• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Eropuit met de kids in en om Leiden
Eropuit

Eropuit met de kids in en om Leiden

Alle toffe eropuit-tips voor kinderen in en om Leiden! Musea, (binnen)speeltuinen, zwembaden, kinderboerderijen en meer.

Maar ook boswandelingen, parken, zwemplekken, indoor speelplekken en meer leuke gezinsuitjes en familie-activiteiten. Check ook onze weekenduitjes en tips voor kinderuitjes!

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 320 resultaten
Pagina: 1234567

Volg Kidsproof Leiden

Meld je aan voor de nieuwsbrief

totaal 320 resultaten

Alle leuke uitjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de regio Leiden!

Wat te doen met kinderen in de omgeving van Leiden, Katwijk en Leiderdorp? Er zijn in de regio Leiden véél leuke dingen om te doen en ontdekken voor elke dag: een bezoekje aan de kinderboerderij of dierentuin, samen lekker zwemmen in een zwembad, naar de speeltuin, leuke wandelingen voor kinderen met kindvriendelijke routes. Zoals een wandeling met een boswachter, een kabouterpad, een boswandeling met chocomelk of op bezoek bij de boer. Ook overnachtingen, vakantiekampen, uitstapjes naar pretparken, speelparken en nog veel meer!

Uitjes binnen als het regent

Liever binnen blijven? Denk dan eens aan een binnen uitje zoals een binnenspeeltuin of indoor speelparadijs, een trampolinehal, een jumphal, een escaperoom, kastelen, ijsbanen, een leuk museum voor kinderen, samen naar een kinderfilm of familiefilm, de bioscoop of het theater. Ideaal voor als het regent én voor in de schoolvakantie.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Leiden, Katwijk en Leiderdorp

Op Kidsproof Leiden vind je alle hotspots en leuke kinderactiviteiten voor de schoolvakantie in (de omgeving van) Leiden, Katwijk, Leiderdorp, Noordwijk, Alphen aan de Rijn, Oegstgeest, Noordwijkerhout, Lisse en Voorschoten! Hier vind je alles wat nieuw is in de regio, onze favorietenlijstjes en handige cityguides.

Er op uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips en de leukste hotspots om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of met het hele gezin een leuk weekend of dagje weg in de regio Leiden te beleven.