• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Varen bij 't GeertjeTerug naar het overzicht

Ontdek de polders vanaf het water en spot leuke waterdiertjes! Roeiboot of kano met boerenpicknick.
Wist je al dat je bij boerderij 't Geertje een roeiboot of kano kunt huren?! Super leuk om samen een tocht te maken door de polders van Zoeterwoude, Stompwijk en Zoetermeer.

Genieten van het zonnetje in een bootje, met een boeren picknick of borrel met beleg van eigen boerderij en uit de Landwinkel. Dat kan bij 't Geertje gewoon!

Uitje naar de evolutietuin
Op ongeveer 40 minuten varen van de boerderij is de Elzenhoeve met haar evolutietuin. Een prachtige plek om even aan te leggen, door de tuin te lopen en te zien hoe ons plantenrijk is ontstaan. 
Hier is ook een eco-toilet en gelegenheid om te picknicken. Laat je verrassen door deze mooie plek vol interessante weetjes.

Roeipuzzeltocht
Wat ook leuk is dat je de tocht kunt combineren met een puzzeltocht, speciaal voor de kids. Dit geeft de tocht een extra dimensie! Leer meer over het leven rondom het water, ga op zoek naar bordjes in het riet en ga aan de slag met je zangtalent en creativiteit.

Kijk voor meer info en de prijzen op de site via de roze button!

Tip: Je kunt ook overnachten bij boerderij 't Geertje!

Boerderij 't Geertje

Geerweg 7
2381 LT Zoeterwoude
Prijs Kijk voor de prijzen (per uur en per dag) op de site van 't Geertje via de roze button!  Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie!

Zomervakantie!

Laat die zon maar lekker schijnen want het is zomervakantie! Lekker zwemmen, creatief aan de slag, een dagje naar Den Haag... bekijk snel de leukste zomeruitjes. Ook voor de minder zonnige dagen..:-).

Check de leukste zomeruitjes