• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

BubbeljungleTerug naar het overzicht

De Bubbeljungle is de droom van elk kind. Binnenspeeltuin, lasergames, golf, klimpark en meer!
De Bubbeljungle is een overdekt indoorpark. Een droomwereld voor kinderen die energie te kort zullen komen om het 3.000m² grote indoorpark te verkennen. En ouders kunnen gratis naar de speelstad, dus extra voordelig!

Bij Bubbeljungle is aan alle kinderen gedacht. Speciaal voor de kleintjes zijn er speciale dreumes- en peuterhoeken. Er zijn ook toffe attracties voor de oudere kids. Zij kunnen bijvoorbeeld het parcours in het klimpark af te leggen, hoog in de Bubbeljungle!

En wil je nog meer spanning en actie? Kinderen vanaf 5 jaar kunnen de strijd met elkaar aan bij de Lasergames. In het donkere Riool van BubbelJungle ga je muisstil op zoek naar je tegenstanders. Pas op voor de lichtstralen! Ook hélemaal te gek is BubbelGolf in the Dark.

Ben je nog een wat kleinere actieveling, dan kun je in een baby-, peuter- en kleutercorner, rondscheuren op driewielertjes, van de rollerglijbaan en niet te vergeten een ballenbak! En nog veel en veel meer.

Op doordeweekse dagen is er een speciaal Peutertarief voor kinderen t/m 3 jaar, buiten de schoolvakanties. Met binnenkomst voor 11.30 uur.

Favoriet van onze kids is de pinguïnrace:En er is ook nog een Kids Escape Room: de Octopoes!

Bezoek de website voor meer informatie en de openingstijden. Klik hiervoor op de roze web button.

Tip: Houd onze uitagenda in de gaten voor de meest actuele uitjes in en om Leiden. 

De Bubbeljungle

Vlasbaan 7
2352 AH Leiderdorp
Openingstijden Check de site via de roze button voor de actuele openingstijden. Prijs Check de site via de roze button voor de actuele prijzen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie!

Zomervakantie!

Laat die zon maar lekker schijnen want het is zomervakantie! Lekker zwemmen, creatief aan de slag, een dagje naar Den Haag... bekijk snel de leukste zomeruitjes. Ook voor de minder zonnige dagen..:-).

Check de leukste zomeruitjes