• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Speelbos NoordwijkerhoutTerug naar het overzicht

Landgoed Nieuw Leeuwenhorst is vernieuwd en is een supertof speel- en klimbos rijker!
Hebben jullie het klimbos al ontdekt? Het nieuwe avontuurlijk speel- en activiteitenbos is bedacht en ontworpen door kinderen van het Teylingen college.

Maak een heerlijke boswandeling met het gezin bij Landgoed Nieuw Leeuwenhorst en klim en klauter door het bos heen!Het landgoed in Noordwijkerhout ligt er weer prachtig bij na de herstelwerkzaamheden en er is ook een nieuwe wandelroute aangelegd. Bezoekers kunnen er nu genieten van al het moois dat Nieuw Leeuwenhorst te bieden heeft via de Dijkenburgroute. Op de route is bijvoorbeeld het sierlijk bruggetje naar het eiland in de Spiegelvijver aangelegd. Op de Koepelberg is een groot informatiebord te vinden met informatie over het landgoed en andere historische elementen in de omgeving.

Over boomstammen kan je spannend over het water lopen. Neem voor de zekerheid droge kleren mee!
NB. Honden zijn aangelijnd welkom.

Parkeren kan bij Gooweg 36, 2211 XX, Noordwijkerhout. (Tussen Noordwijk-Binnen en Noordwijkerhout, ter hoogte van bushalte Nieuw Leeuwenhorst).

Voor meer info klik je op de roze button.

Tip: Neem eens een kijkje in de Kidsproof Uitagenda voor de actueelste uitjes in en om Leiden. Ga voor een toffe activiteit, avontuurlijk bezoekje aan een museum of een spannende voorstelling!

Landgoed Nieuw Leeuwenhorst

Gooweg 36
Noordwijkerhout
Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie!

Zomervakantie!

Laat die zon maar lekker schijnen want het is zomervakantie! Lekker zwemmen, creatief aan de slag, een dagje naar Den Haag... bekijk snel de leukste zomeruitjes. Ook voor de minder zonnige dagen..:-).

Check de leukste zomeruitjes