Naturalis in LeidenTerug naar het overzicht

Reserveer snel voor Naturalis, een fantastisch gezinsmuseum. Zien, doen en beleven!
We hebben lang moeten wachten, maar eindelijk mogen we weer naar het museum. En natuurlijk gaan we dan naar Naturalis! Dino's, dieren, veel zelf doen en ontdekken: onze kinderen vinden het hier fantastisch!

Zien, doen en beleven: in Naturalis dompelt jong en oud zich onder in de wonderlijke wereld die natuur heet. Ga met de hele familie op ontdekkingstocht in prachtige tentoonstellingszalen vól met het mooiste uit de natuur. En natuurlijk is T. rex Trix er ook!

De entreezaal is sensationeel en gaat over LEVEN. Het neemt je mee langs de meest uiteenlopende landschappen: je start in de diepzee en eindigt bovenop een bergtop, bijna in de lucht. Onderweg ontmoet je een grote diversiteit aan planten en dieren.

Natuurlijk is er ook een zaal over de DINOTIJD zaal en nog veel meer, zoals een zaal De AARDE, DE IJSTIJD, DE VERLEIDING en nog veel meer. Echt een geweldig dagje uit met het hele gezin!

Reserveren!
Een bezoek aan Naturalis is alleen mogelijk als je je tickets met een tijdslot van tevoren online reserveert, waardoor het bezoek over de dag wordt verspreid. Je reserveert een begintijd, de eindtijd bepaal je zelf.

Voor het reserveren van je tickets en meer informatie over Naturalis: klik door via de roze button.

Tip: Schrijf je in voor de Kidsproof nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Naturalis

Darwinweg 2
2333 CR Leiden
Openingstijden Zie website Prijs zie website Naar de website ReserverenDirect mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestje vieren?

Kinderfeestje vieren?

Voor alle jarige Jobjes en Jetjes zijn er leuke kinderfeestjes! Creatief, actief, met dieren, koken, bakken, dansen, circus, in de natuur en nog véél meer. Kijk snel en maak er een feestje van!

Bekijk alle feestjes in de regio