Zwembad de DoesTerug naar het overzicht

Genoeg te zwemmen in Leiderdorp. Vrijzwemmen, zwemles, discozwemmen, snorkelen en je feestje vieren!
Een leuk uitje voor het hele gezin. Voor iedereen, van jong tot oud, is er van alles te beleven. Bij de horeca kun je terecht voor een lekker drankje of hapje. Speciaal voor kinderen is er een Jip's Hippomeal.

Het recreatiebad heeft een speelse vorm met een krachtige wildwaterkreek, twee bruisbanken, waterspuiters en een waterval. Veel actie dus! En dan is er nog de glijbaan! Deze is maar liefst 35 meter lang, geheel overdekt en komt uit in het aparte plonsbassin. Wel zo veilig!

Voor de allerkleinsten is er een apart peuterbad voorzien van waterspuiters op de rand en een groot waterspuitend clownshoofd op de muur. Kortom: voor grote en kleine kinderen is er genoeg waterpret! Je kunt hier ook baby & peuterzwemmen.

Zwemles wordt hier gegeven volgens het Zwem ABC. Onder begeleiding van ervaren instructeurs leert je kind de basisvaardigheden voor de verschillende diploma's. Vanaf diploma B kun je ook meedoen aan de snorkellessen.

In de vakanties zijn er leuke activiteiten en iedere maand is er discozwemmen! Kijk hiervoor in de uitagenda!

Kijk voor aanvullende info op de website van zwembad de Does via de roze button. Let op: je komt binnen op de algemene pagina van Sportfondsen. Als je in het zoekveld zwembad de Does intoetst, kom je waar je moet zijn.

Tip: vier je verjaardag met Kid's Party zwemfeestje of een avondje discozwemmen!

Zwembad De Does

Amaliaplein 40
2351 PV Leiderdorp
Openingstijden Zie website voor de meest acutele info Prijs Zie website voor de meest acutele info Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de zomervakantie. Kijk snel!

Op zomerkamp met en zonder overnachten