Storm Aquapark LeidenTerug naar het overzicht

Supergaaf waterpretpark bij Vlietland, met nu ook hutten bouwen, vlotvaren en suppen!
Wellicht heb je ook in het nieuws gehoord dat Storm Aquapark Leiden in de Vlietlanden voor een flink deel vernield is... vreselijk gewoon! Maar niet getreurd: ze zetten hun schouders eronder en gaan door. De verwachting is dat alle kids zich vanaf eind juni weer kunnen uitleven, weliswaar in een minder groot park.

Sowieso kun je hier nu nog steeds terecht voor de andere activiteiten zoals; (super)suppen, hutten bouwen en tijd door brengen op je eigen Privé vlot inclusief hapje en drankje. Leuk!

Het Aquapark bestaat uit verschillende glijbanen, trapeze, trampolines, klim- en klauter mogelijkheden en een volleybalveld. Alle is met elkaar verbonden en het zorgt voor oneindig speelplezier voor jong en oud. Uiteraard kan je ook lekker in het water springen om af te koelen, en door het zwemvest die je krijgt is het nog extra fijn zwemmen ook! Niet alleen voor een tof dagje uit, maar ook zeker voor het vieren van feestjes is Storm Aquapark Leiden de perfecte bestemming.

Storm Aquapark verheugd zich erop om iedereen een fantastische ervaring te laten beleven tijdens een bezoek aan het park. Meer informatie over het park en de diverse activiteiten is te vinden op de website via onderstaande roze button.

Feestje vieren?
Dat kan! Informeer bij Storm Aquapark naar de mogelijkheden.

Kijk voor alle mogelijkheden op de website via de roze button.

Storm Aquapark Leiden

Rietpolderweg 298
2266BM Leidschendam
Openingstijden Zie website Prijs Verschilt per activiteit, zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Van zeilen tot dansen en van avontuur tot sporten en alles ertussenin!

24 vakantiekampen op een rij!