Bloony de ballonnenvrouwTerug naar het overzicht

Bloony maakt ieder kinderfeestje een succes. Ballon vouwen, schminken, glittertattoos en knutselen!
Ballonnenvrouw Bloony maakt de allermooiste ballonfiguren. Wat jij wil kan zij maken! En heel snel ook.

Bloony kan heel mooi schminken. Met haar mooie schminkkoffer met superspiegel maakt ze van ieder feest een beestenboel. De kinderen kunnen zich laten omtoveren tot poezen, draken, tijgers of wat ze maar willen zijn. Succes verzekerd! In een uur kunnen zeker 15 kinderen worden geschminkt. Schmink op waterbasis.

Knutselen op een feestje is ook altijd leuk. Bloony heeft verschillende knutsels in de aanbieding zoals: maak je eigen wenskaart, versier een prachtige schatkist, of je eigen tasje/knikkerzak maken!

Nieuw zijn de super leuke GlitterTattoos. Deze tattoos zijn tijdelijk en helemaal huidvriendelijk. Ze kunnen wel een week of langer blijven zitten, dus zijn nog dagenlang een leuke herinnering aan het feestje!

Bloony heeft al 16 jaar ervaring. Is ze op jou feestje geweest? Laat het ons weten!

Voor meer informatie neem je contact op met Bloony. Via de roze button hieronder klik je door naar de website.

Tip: Klik door voor het méést complete overzicht kinderfeestjes in de regio Leiden!


Schminkteam Feestbeest

Annie M.G. Schmidtlaan 118
2251 ZB Voorschoten
Prijs Vanaf € 135,- een ballonnenfeest, schmink en verrassing. Is het feestje in Voorschoten, dan geldt een speciaal Voorschoten tarief. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderen thuis

Kinderen thuis

In verband met het Coronavirus zijn de meeste activiteiten de komende tijd geannuleerd. Zo jammer! Op Kidsproof houden we zo goed mogelijk bij wat nog wel kan en delen we uit én thuistips. Check onze blogpagina!

Tips voor uit en thuis