Pompoenen! Feetjes PluktuinTerug naar het overzicht

woensdag 22 september
Wat een leuke nieuwe pluktuin in Voorschoten! Nu met pompoenen! Eetbaar en sier pompoenen.
Aan het Laantje van Van Wissen in Voorschoten is een nieuwe pluktuin geopend. Deze zomervakantie plukten we er bloemen en nu zijn de pompoenen rijp. Zowel eetbare als sierpompoenen te koop.

Allerlei soorten pompoenen, eetbaar/sier. Ze zijn van maandag tot en met donderdag geopenend. Van 9.00 tot 16.00. Kom gezellig langs. Laantje van van Wissen 1, Voorschoten.

Zomer bloemen
Wat een heerlijke relaxte plek om een boeketje bij elkaar te plukken. En dat is ook erg leuk om met je kinderen te doen!

Kom je ook een bosje bloemen plukken? Oh ja, ze hebben ook heerlijke courgettes:-).


Klik door via de roze button naar hun Facebookpagina voor meer foto's en informatie. Daar vind je ook tot welke datum de pluktuin open is.

Tip: vlakbij vind je de Natuurspeeltuin Voorschoten. Een heerlijke plek waar je kids uren kunnen ravotten. En haal meteen een ijsje, pannenkoek of ander lekkers bij Tante Tokkie!

Tip: op Kidsproof Leiden vind je de leukste uitjes, kinderfeestjes, uit eten adresjes en nog veel meer in en om Leiden! En volg ons ook op Facebook!

Feetjes Pluktuin

Laantje van Van Wissen
Voorschoten
Openingstijden maandag tot en met donderdag geopenend. Van 9.00 tot 16.00.
check de facebookpagina van de pluktuin voor de actuele openingstijden (via de roze websitebutton doorklikken)
Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Rondleiding op Pakjesboot 12

Rondleiding op Pakjesboot 12

De enige échte, maar vooral bekendste Stoomboot van Sinterklaas ligt vanaf 29 november t/m 1 december in Leiden en jij kunt een rondleiding krijgen! Reserveer snel je tickets, want vol=vol!

Reserveer je tickets!