Back to BasicsTerug naar het overzicht

woensdag 8 juli 2020
Back2 Basics een thema weekend. Leuk gezinsuitje met Plant-Aardig!
Even helemaal terug naar de basis: dat is waar het dit weekend om draait. Ademen, in je lijf komen en eten uit de natuur. Drie dagen lang worden er vier verschillende workshops gegeven die gaan over echte verbinding: met jezelf, en de natuur.

Dus ben je benieuwd naar de kracht van je adem? Of hoe je dicht bij jezelf en je eigen gevoel komt? Wil je leren hoe je voedsel kunt vinden in de natuur, of hoe je dat zelf kunt aanplanten in een voedselbos? Schrijf je dan nu in voor een van onderstaande workshops via de roze webbutton!
Wanneer

21, 22 & 23 augustus
Back2Basics, 3 dagen met 4 verschillende workshops ‘Mens & Natuur’ waaronder eetbare plantenwandelingen met Plant-Aardig.
Locatie: Yogacentrum De Lindewei, Jacob Catslaan 12 Leiden. 

Tijdens deze 3 dagen kun je 4 verschillende workshops volgen. Plant-Aardig geeft Eetbare Planten wandelingen, Selena van Apeldoorn ‘De kracht van je adem’ , Tjebbe Westendorp ‘Vind je eigen anker’ en met Tim Seegers maak je je eigen(mini-)voedselbos.

Wildplukwandelingen met Plant-aardig:
-26 september: Met proeverij in De Houtkamp, Van Diepeningenlaan 110e, Leiderdorp. Van 10:00-12:00.
-17 oktober: Met proeverij in Park Matilo, Huis van de Buurt, Zaanstraat 126, Leiden. Van 10:00-12:00.
-26 september: Wildplukwandeling met proeverij in de Houtkamp, van 10:00 tot 12:00. Vertrek vanaf het MEC, Van Diepeningenlaan 110 e, Leiderdorp.
-17 oktober: Wildplukwandeling met proeverij in Park Matilo, van 10:00 tot 12:00. Vertrek vanaf Huis van de Buurt Matilo, Zaanstraat 126

Wist je dat er ontzettend veel planten eetbaar zijn? Wil je weten welke? Ga dan een keer mee met een plantenwandeling, op verschillende locaties in en om Leiden. Je leert planten kennen en herkennen, uiteraard valt er wat te proeven en hoor je over de geschiedenis van verschillende planten. Want wij hoeven ons eten niet meer zelf in het wild te plukken, maar mensen vroeger wel. Wat aten zij? En waar werden de planten nog meer voor gebruikt?

Aanmelden bij Ellis Grootveld 06 18519714 of via de groene direct mailen op deze pagina.

Plant-Aardig

Lage Morsweg 56
2332xd Leiden
Openingstijden Opgeven bij Ellis Grootveld 06 18519714 of ellisgrootveld@gmail.com Prijs Kosten zijn 50 euro voor een gezin van 4 personen. Per extra gezinslid komt er 10 euro Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Ga je mee op kamp?

Ga je mee op kamp?

Je vervelen in de vakantie? Niet tijdens een van de toffe vakantiekampen. Sportief, technisch, dichtbij of wat verder weg, met of zonder overnachting....de mogelijkheden zijn eindeloos!

Supertoffe zomerkampen voor kids