• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Vakantiekamp | De allerleukste (dag)kampen
Vakantiekampen

Vakantiekamp | De allerleukste (dag)kampen

De leukste vakantiekampen, dagkampen en sportkampen op een rij! In de regio Leiden en Den Haag voor overdag óf iets verder weg met overnachtingen, er zijn zoveel leuke kampen voor kinderen!

Filteropties

Leeftijd
totaal 25 resultaten
Pagina: 1
totaal 25 resultaten
Pagina: 1

Zoek je een leuk vakantiekamp voor je kind in de regio Leiden?

In de omgeving van Leiden, Katwijk en Leiderdorp is er veel keuze uit leuke vakantiekampen & zomerkampen voor kinderen: denk aan een voetbalkamp, hockeykamp, ponykamp, musicalkamp, danskamp, surfkamp, tenniskamp, taalkamp, zeilkamp, survivalkamp, tweedaagse of driedaagse.

Kies je voor jouw kind een kamp met of zonder overnachting? Wist je dat er al ook leuke dagkampen en dagactiviteiten zijn voor kinderen? In de omgeving van Leiden, Katwijk en Leiderdorp, en iets verder weg, heb je keuze uit creatieve kampen, sportkampen, muziekkampen en meer.

Alle zomerkampen voor kinderen in de omgeving van Leiden, Katwijk en Leiderdorp

Op Kidsproof Leiden vind je alle leuke kampen voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Leiden, Katwijk, Leiderdorp, Noordwijk, Alphen aan de Rijn, Oegstgeest, Noordwijkerhout, Lisse en Voorschoten!

Je vindt hier vakantiekampen voor schoolvakanties zoals de meivakantie, zomervakantie en herfstvakantie. Voor een kind van 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar of een andere leeftijd.