icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Surfkamp bij BeachBreakTerug naar het overzicht

Bij BeachBreak zijn er toffe surf dagkampen en surfkampen mét overnachting. Have fun on the beach!
Welkom bij BeachBreak! Een superleuke plek voor surfkampen op het strand van Noordwijk! Let op: juli is vol er is alleen nog plek in augustus!

Surf dagkamp - vanaf 8 jaar
Voor kinderen vanaf 8 - 12 jaar is er een superleuk dagkamp op het strand bij BeachBreak. Tijdens het kamp ben je dagelijks in het water te vinden. Buiten het surfen zijn er ook andere stoere en leerzame activiteiten die alles te maken hebben met surfen en het strand, maar ook vooral met plezier! Denk aan surfen, powerkiten, longboarden, surf theorie, BootCampen, ArcheryTag, Surfskaten en nog veel meer.

De activiteiten zullen voornamelijk op en rond het strand bij BeachBreak plaatsvinden. Ook zijn er spellen en activiteiten die op de boulevard of in de duinen, of zelfs op een andere locatie gedaan worden. BeachBreak heeft een eigen watersportcentrum met horeca en een paviljoen; een fijne uitvalbasis waar de kids terecht kunnen om op te warmen, lekker droog en schoon even kunnen bijkomen en lekker te eten.

Je wordt elke dag tussen 9.00 en 9.30 uur verwacht op het strand bij BeachBreak. Tussen 17.00 - 17.30 uur kun je weer worden opgehaald. 

Surf kamp - vanaf 13 jaar
Vanaf 2021 zijn er bij BeachBreak ook surfkampen voor oudere kids van 13 tot en met 18 jaar! Er is een speciaal programma ontwikkeld waardoor je kunt bewegen, sporten en denken op je eigen niveau en je krijgt dus ook op je eigen niveau les. Proberen een greenwave aan te peddelen, down the line surfen en misschien wel een eerste bottom turn... ook zijn er activiteiten zoals mountainbiken, op zoek naar de BIG 5 in de duinen, dropping... cool! Alleen de lunch en sommige activiteiten worden samen gedaan met kids van alle leeftijden. Daarnaast is het voor de oudere kids mogelijk om te blijven slapen op onze Pop Up Indoor Surfkamp Camping! Je bent dus echt een hele midweek onder de pannen!

Klinkt gaaf toch? Voor alle informatie en inschrijven klik je door via de roze button.

Beach Break

Zeereep 106
2202 NW Noordwijk aan Zee
Openingstijden Data zomer 2021:
2 tot en met 6 augustus
9 tot en met 13 augustus
16 tot en met 20 augustus
23 tot en met 27 augustus
Prijs Surf dagkamp: €325,- pp voor 5 dagen
Surfkamp met overnachten: €575 pp voor 5 dagen & 4 nachten
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestjes!

Kinderfeestjes!

Voor alle jarige Jobjes en Jetjes zijn er leuke kinderfeestjes! Creatief, actief, met dieren, koken, bakken, dansen, circus, in de natuur en nog véél meer. Kijk snel en maak er een feestje van!

Bekijk de tips