MovingMattersTerug naar het overzicht

Hip Hop danslessen in Nijmegen en Lent op verschillende niveaus en voor alle leeftijden!
MovingMatters is dé Hip Hop dansschool voor IEDEREEN. Wil je Hip Hop danslessen van de meervoudig Nederlands kampioen en World Cup winnaar? Dat kan! Bij dansschool MovingMatters krijg je dansles van gediplomeerde docenten die zelf op het allerhoogste niveau dansen.

De urban danslessen zijn voor jongens, meisjes, kinderen, jongeren en volwassenen. Heb je al danservaring of nog helemaal niet? MovingMatters biedt danslessen aan op verschillende niveaus, zo vindt je kind altijd de uitdaging die bij hem/haar past.

Al sinds de oprichting staat MovingMatters voor kwaliteit én fun. En met succes! Naast de hoofdvestiging in Nijmegen-Oost, Hebben ze ook een danslocatie in Nijmegen-Noord en Nijmegen-Lent! Er is zo een groot aanbod aan verschillende lessen, leeftijden én stijlen! Enthousiast geworden?

Meld je kind vrijblijvend aan voor een gratis Hip Hop proefles.

Klik voor meer informatie op de roze websitebutton.

Kijk ook eens in onze rubriek kinderfeestjes voor leuke tips om de verjaardag van je zoon of dochter te vieren.

Moving Matters


Nijmegen
Openingstijden Zie het rooster op de website. Prijs Klik voor tarieven door naar de website. Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Samen houden we de buurt schoon!

Samen houden we de buurt schoon!

In een schone buurt wordt minder snel nieuw afval in de openbare ruimte gegooid. Wijkhelden bij Dar zetten zich in voor een schone leefomgeving. En hoe leuk, kinderen verdienen er ook nog een mooi zakcentje mee. Lees alle info in de Wijkhelden-special.

Word ook Wijkheld!