5 redenen om naar Speelpark de Swaan te gaan!

12 maart 2024
Speelpark de Swaan is een heerlijk park waar kids werkelijk eindeloos kunnen spelen. Ook zeker leuk met een gezin waarbij de leeftijden van de kinderen wat uit elkaar liggen.

Speelpark de Swaan in Langedijk, nabij Alkmaar, heeft alle ingrediënten voor een heerlijk dagje uit! Wij zijn het meest enthousiast over:

1. De diversiteit
Het speelpark is eigenlijk een verzameling van verschillende speeltuinen en activiteiten voor álle leeftijden. De kleinsten kunnen zich enorm goed vermaken in de Kleuterhoek en bij Liedjesland, maar ook de grotere kinderen en zélfs volwassenen zullen hier een tópdag hebben. Leuk voor de hele familie; zelfs opa en oma kunnen dus mee! Je kunt zelfs (tegen extra kosten) een potje voetgolf spelen.

2. De waterfietsen
Super fijn dat kinderen zichzelf kunnen vermaken op de vele uitdagende klimtoestellen, de méga glijbanen, de reuze-springkussens en het enorme waterbed, maar wat is het gezellig om af en toe even samen iets te doen. Trap met z’n 4-en een rondje door het meer in een waterfiets!

Speelpark de Swaan

3. Eten en drinken
Bij het restaurant bestel je allerlei lekkers. Tevens is het toegestaan zelf meegebracht eten en drinken te nuttigen. Er is plek zat om te picknicken in het park; diverse veldjes waar je je kleedje uit kunt slaan maar er zijn ook veel picknickbanken.4. Openingstijden, entreeprijzen en personeel
Het Speelpark is geopend van april t/m september. Vanaf oktober tot en met december van wo t/m zondag bij geschikt weer (check hiervoor de website of Facebook). 

Ieder seizoen wordt er een aantal extra activiteiten georganiseerd, deze zijn gratis te bezoeken.
Wat zeker ook het vermelden waard is is de vriendelijkheid en bereidheid van de medewerkers, dit was echt opvallend!5. De ligging
De nabijheid van recreatiepark Geestmerambacht en de overnachtingsplaatsen dichtbij maken dat je je niet hoeft te beperken tot 1 dag speelpark, maar dat je hier ook prima een (lang) weekend kunt verblijven.Een absolute aanrader dus! Klik hier voor meer info!