Over ons

Op Kidsproof.nl vind je de leukste gezinsuitjes en kinderactiviteiten in jouw omgeving!

Over ons

In 2012 werd de eerste Kidsproof-site gelanceerd en inmiddels zijn er al héél veel regio’s aan toegevoegd. Zo zijn we er heel trots op dat we de best bezochte site in Nederland zijn met het meest complete overzicht van lokale kidsproof-uitjes & -adresjes.

Samenwerken

Ons team bestaat uit meer dan 20 leuke collega’s, die allemaal in hun eigen regio wonen en werken. We werken samen met alle grote en kleine lokale partijen, worden vaak gevraagd om onze favoriete adresjes te delen en je ziet onze tips dan ook regelmatig in bladen als Ouders van Nu en Naar School verschijnen.

Met Kidsproof Kop van Noord-Holland ben ik gestart in 2015. Ik werd bedolven onder de leuke reacties en werk nog steeds elke dag met veel plezier aan mijn site. Nieuwsgierig naar wie ik ben? Lees mijn allereerste blog…. 

Ben je ouder (grootouder of oppas mag natuurlijk ook)?
Op onze site vind je volop tips en inspiratie in de regio Kop van Noord-Holland (die zich uitstrekt van Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen, Den Helder, maar ook plaatsen als Heerhugowaard, Heiloo, Castricum, Bergen, Egmond en alle andere omliggende plaatsen): leuke eropuit-tips, kindvriendelijke restaurants, originele kinderfeestjes, fijne kinderclubjes, mooie kinderwinkels, gezellige overnachtingsadres-sen en praktische adressen voor zorg & opvoeding. Wil je nooit meer een leuke tip of nieuw adresje missen? Volg onze site, meld je aan voor de gratis nieuwsbrief met voor elke vakantie extra tips en volg ons op Facebook en Twitter.

Ben je adverteerder, ondernemer of organisator van een event en richt je je op gezinnen en/of kinderen?

Meld je dan bij ons aan. Zo kun je heel gericht je doelgroep bereiken. Heb je vragen of wil je iets overleggen? Mail ons op kopvannoordholland@kidsproof.nl of bel even met Claudine op 06-12970106.

Veel plezier op de site!

Hartelijke groet,

Claudine | Sitemanager Kidsproof Kop van Noord-Holland

PS: Er zijn nog veel meer leuke Kidsproof regio’s. Handig voor als je in de vakantie een dagje op stap wilt. Bekijk hier de sites van onze Kidsproof-collega’s!