De 8 állerleukste binnenspeeltuinen in Alkmaar en omgeving

17 januari 2023
Zijn jouw kinderen ook zo ontzettend gek op lekker klimmen en glijden, oftewel: eindeloos spelen? Bij koud of guur weer zijn binnenspeeltuinen daarvoor natuurlijk echt een uitkomst. Daarom hebben wij voor jou alle speelparadijzen in de Kop van Noord-Holland en omgeving op een rijtje gezet. Nu hoef je er alleen nog maar eentje uit te kiezen!

Binnenspeeltuinen of indoor speelparadijzen. De kinderen kunnen er echt úren spelen. Ik ben op zoek gegaan naar alle leuke binnenspeeltuinen in de buurt, leuk voor de afwisseling! Het is een leuke TOP 8 geworden!

De Goudvis | Sint Maartenszee
Het indoorspeelparadijs is top! Trampolines, helicopters, glijbanen, klauterbanen en nog veel meer. Door de 3 verschillende ruimtes raken de kids nooit uitgespeeld! Ook buiten is hier genoeg te beleven, dus zeker een fijne tip voor een wisselvallige dag. 

Meer info >>>Monkey Town | Alkmaar en Schagen
Klimmen en klauteren, kruipen door tunnels en springen op de springkussens en de trampolines. Een potje lasergamen tussendoor kan hier ook!

Meer info >>>
Kinderparadijs Koggenland | Hensbroek
Deze binnenspeeltuin is gebouwd in een soort grote kas met op bepaalde delen zand op de grond. Heerlijk ravotten dus! Echt heel leuk om eens naar toe te gaan. 

Meer info >>>FunFestijn | Medemblik
FunFestijn is met name leuk voor de kleintjes en voor de ouders is het leuk, omdat je hier heerlijke broodjes kunt eten en gezellig zit! Bovendien hebben ze écht lekkere koffie en is het er bijzonder schoon!

Meer info >>>Tante Suus | Heerhugowaard
Deze vind ik nou heel leuk! Dit is niet een echte speeltuin, maar wel een hele leuke plek om te spelen! Springen op het springkussen, spelen in de caravan of buiten skelteren. Maar je kunt hier ook koekjes bakken in de keuken van Tante Suus! Kinderen zijn hier echt de baas en kunnen nergens schade aanrichten. Zoveel te doen, zo weinig tijd! 

 Meer info >>>Monkey Town | Uitgeest
Monkey Town Uitgeest is écht een hele bijzondere Monkey Town. Met een Jungle Kids escape room, Luna-Loop (over de kop), Grand Prix (racebaan speciaal voor kinderfeestjes) en meer hebben de kinderen een fantastische dag!

Meer info >>>De Holle Bolle Boom | Tuitjenhorn

Hier komen wij regelmatig! Binnen kun je heerlijk spelen. Voor de ouders zijn er allerlei tijdschriften én WIFI. Als je wilt kun je er ook een compleet dagje uit van maken. Na het binnenspelen in de Holle Bolle Binnen, kun je nog gaan zwemmen in de Holle Bolle Plons! Er is een leuk restaurant om tussendoor even te eten. Echt een kidsprooftip!

Let op! De Holle Bolle Boom is geopend van september t/m maart (de overige tijd is de indoor speeltuin alleen geopend voor gasten van de naastgelegen camping De Bongerd)

Meer info >>>

PS: check voor vertrek even de openingstijden op de website. 

Veel speelplezier!

Claudine

TIP: uitgespeeld in de binnenspeeltuin, maar nog wel zin om méér leuke dingen te doen met de kids? Neem eens een kijkje in onze uitagenda of eropuit categorie. Die staan beide bomvol met leuke uitjes voor ouders & kids!