Een dag vol avontuur op Land van Fluwel

16 mei 2023
Land van Fluwel is gemaakt voor levensgenieters en avonturiers die het heerlijk vinden om te ravotten! Dit avonturenparadijs aan de Noordhollandse kust heeft van alles in huis voor een dag vol plezier! Je weet niet wat je meemaakt!
Trek de stoute schoenen uit op het Blote Voetenpad, bezoek voor waterpret het Strand van Fluwel en ga de lucht in door de Uitkijktoren te beklimmen! Beleef hier Land van Fluwel in 1 minuut 

Verleg je grenzen
Verleg je grenzen in het Avonturen SpeelParadijs. Klim en klauter omhoog en ga glijdend naar beneden. Klim in een boom of breng een bezoekje aan de boomhut. Lukt het jou om tussen twee touwen te balanceren?
Leef je uit 

Uit die schoenen!
Trek je stoute schoenen uit en voel de vrijheid van lopen op blote voeten op het Blote Voetenpad. Op het pad struin je 1 kilometer lang over het weidse park en voel je de natuur tot in je tenen. Priek, prut en laat je verleiden tot dit avontuur.
Kriebelende voeten Het Kleine Land
In Het Kleine Land kunnen de allerkleinste avonturiers en klauterkabouters vanaf 1,5 jaar hun gang gaan. Alle klimelementen zijn laag bij de grond en speciaal gemaakt voor de allerkleinste beentjes.
Voor de kleintjes 11 meter hoge Uitkijktoren
Je weet niet wat je ziet als je de 11 meter hoge Uitkijktoren beklimt! Geniet van het uitzicht en glijd vervolgens van de 10 meter hoge glijbaan naar beneden. Je kunt ook de 'vrije val' glijbaan nemen. Durf jij het aan?
Glijden maar Racen als Max
3...2...1...GO! Scheur over de baan, geef rechts voorrang en wacht voor het stoplicht! Ben jij de snelste? De skelterbaan heeft 2 routes; een verhard parcours en een off-road parcours voor de wat ervarener racers.
Race je rot Tour de tulp
Land van Fluwel is een paradijs gelegen tussen de bekende Nederlandse tulpenvelden. In de Dutch Tulip Experience leer je op een leuke manier van alles over deze prachtige bloem door middel van een interactieve audiotour.
Doe de kindertour 
Strand van Fluwel
Ren en rol van de duinen en stap over de stapstenen naar het speeleiland. Als je durft neem je het wiebelende touwenparcours naar de overkant. Je kunt bij Strand van Fluwel heerlijk afkoelen op mooie zomerdagen!
Lekker plonsen Slinger als een aap
Houd jij wel van een beetje spanning? Klim en klauter dan op het 2 meter hoge Klimparcours. Slinger als een aap van plateau naar plateau. Hang in netten, balanceer tussen touwen of bedwing een van de andere obstakels.
Spannend en stoerEven pauze..
Tijd voor een aangename pauze? Kom dan een lekker hapje eten of een glas koude limonade drinken bij Restaurant De Kneinsberg (met groot terras!) Heerlijke pannenkoeken en lunchgerechten!
Lekker smullen Feest bij Fluwel!
Bij Land van Fluwel kan je ook samen met je vriendjes en vriendinnetjes je verjaardag vieren! Dat wordt een fantastisch feest! Ga samen op avontuur en leef je uit op het klimparcours, het strand, de skelterbaan en meer!
PartytimeEn? Durf je het aan? Bestel HIER je online tickets en ga samen op avontuur deze zomervakantie!

Naar de website