Heerlijk eten en gratis jumpen bij Skagaventure

1 november 2022
Oh wat hebben we genoten van ons uitje naar Skagaventure! We zaten heerlijk met een borrel en borrelplankje en later aan het diner, terwijl de kinderen heen en weer rennen tussen de jumphal en de tafel. Wij blij en zij blij!

Ken je dat? Dat je weer eens lekker bij wilt kletsen? Even lekker voor je wil laten zorgen? Maar dat het met kinderen misschien niet altijd even gezellig is aan tafel? Omdat het te lang duurt. Of dat ze wel ergens kunnen spelen, maar jij bent veroordeelt tot een kleffe tosti of een bakje lauwe frietjes? Deze keuzes hoef je niet te maken wanneer je kiest voor een Family & Friends dinner bij Skagaventure! 

Hoe werkt het?Via de site ga je naar de pagina Family & Friends dinner, je kiest de gewenste dag en het tijdstip waarop je wilt komen en de tafel staat voor je klaar! Je gaat lekker zitten. Vanaf nu kun je kiezen van de kaart wat je wilt en kunnen de kids tijdens het eten, met hun speciale bandje lekker jumpen wanneer ze er zin in hebben. 

Het eten

De bediening is supervriendelijk en denkt fijn mee! Eerst even lekker een beker thee en bijkletsen. Wat broodjes met dips en een heerlijk glas wijn. Vervolgens was het heel lastig kiezen! Een McSkaga burger? Fish & Chips? Nacho todos?

Skagaventure eten en spelen

Betaalbare kaart, dus budgetproof

De hoofdgerechten voor volwassenen zijn allemaal tussen de EUR 14,50 en EUR 19,50, maar ook bijvoorbeeld pizza's vanaf EUR 9,50. De kindergerechten zijn er vanaf EUR 4,50 (poffertjes!). Kortom, een gevarieerde, betaalbare kaart met heel veel lekkers!


Kortom, wil je een leuke avond weg, betaalbaar eten en écht even lekker bijkletsen? Dan kan ik je het Family & Friends dinner aanraden! 

Ook echt een toffe tips voor grote of samengestelde gezinnen! Je kunt bij Skagaventure namelijk ook nog karten (e-cart, dus geen herrie!) of een VR-game doen!