Kerstlunch, kerstbrunch en kerstdiner met kinderen

21 november 2023
2023 - Een kerstbrunch of kerstlunch in een restaurant? Er zijn steeds meer mogelijkheden om met Kerst uit eten te gaan met je kinderen. In de Kop van Noord-Holland zijn heel veel leuke plekjes waar je met het hele gezin overdag of 's avonds heerlijk kunt eten en genieten van de gezellige kerstsfeer! Hieronder vind je onze favoriete restaurantjes met een heerlijk kerstmenu. TIP: reserveer tijdig!
Kerstbrunch en kerstlunch met kinderen

Als je met kinderen uit eten gaat is het natuurlijk altijd handig om tekenspulletjes en een spelletje mee te nemen. De restaurants die wij voor je hebben uitgezocht organiseren zelf ook iets extra's voor kinderen of hebben een speciale speelruimte. Ideaal als je zelf net iets langer wilt blijven natafelen!

Kerstbrunch, kerstlunch of 's avonds uit eten met kinderen.

De Eendracht in 't IJkgebouw | Alkmaar
Met Kerstmis pakt bij De Eendracht uit! Kerstbrunch en kerstdiner met aparte kindermenu's. Kom met het hele gezin genieten van klassieke en feestelijke gerechten. 

De Eendracht in Van Bleiswijk | Enkhuizen
Kom met het hele gezin genieten bij De Eendracht in Van Bleiswijk. Je kunt hier terecht voor zowel een kerstbrunch als een kerstdiner. En uiteraard hebben ze ook een feestelijk menu voor de kids. 

Holle Bolle Boom | Tuitjenhorn 
Elk jaar zijn er op Kerstavond en Tweede Kerstdag smakelijke & vermakelijke kerstarrangementen, zoals brunch, lunch en diner bij de Holle Bolle Boom. Ideaal voor de hele familie! De kinderen mogen natuurlijk lekker spelen in de Holle Bolle Binnen. Op Kerstavond zijn Wafelien en Het Klokhuis geopend, op tweede Kerstdag is er een brunch of diner mogelijk bij beide restaurants. 

Honky Tonk | Schoorl
Tijdens de kerstdagen kun je heerlijk brunchen bij Honky Tonk. Op 1e & 2e kerstdag serveren zij vanaf 10.30 op beide dagen een mooi kerstbrunch menu en voor kinderen tot 12 jaar is er een buffet vol lekkers. De keuken sluit op beide dagen om 17.00 en ons restaurant om 18.00. Het Klimduin voor de deur bij Honky Tonk is natuurlijk een ideale plek voor de kids na het eten! Ook kan je voordat je aan de kerstdis gaat een wandeling maken in de Schoorlse Duinen of het Klimduin even op- en afrennen! Daar krijg je echt wel trek van!  

Duingroet | Groet
Een kerstboom, live muziek. Een swingende avond voor jong en oud, staat er ook dit jaar weer een kerstboom met pakjes? Kerstmenu 2023: Kerstmenu Duingroet

Familierestaurant Bleij | Heemskerk
Tijdens de Kerstdagen wordt er bij Bleij een heerlijke brunch geserveerd. Vanaf 11:00 schuif je aan voor een glaasje bubbels en een heerlijk buffet. Zijn de kinderen uitgegeten? Dan kunnen ze heerlijk buiten spelen of zich uitleven in de speel- en videohoek. Er is ook een á la carte diner op Kerstavond en 1e Kerstdag

Turf | Hoorn
Tijdens de kerstdagen is er een heerlijke kerstbrunch bij Turf. Tijdens de brunch wordt er gestart met vers gebakken scones met clotted cream en jam. De kids krijgen American pancakes. Vervolgens worden er diverse lekkere broodjes, wraps, crostinis en een soepje geserveerd. De kinderen kunnen zelf een lekker broodjes smeren en smullen van kroketjes en mini muffins. Kids spelen lekker in de zandbak en jij geniet heerlijk! Dagelijks een zitting om 10:30 of vanaf 13:30.

Robacher's watermolen | Hauwert
Op 24, 25 en 26 december kun je op deze sprookjesachtige locatie genieten van een uitgebreide Kerstbrunch mét kindervermaak. Klik HIER voor meer info.

Uma | Alkmaar
Dit restaurant heeft een wel heel fijn kerstmenu én superfijne prijzen! Reserveer snel een plekje! 

Wil je een etentje combineren met een een ander uitje in de buurt? Kijk dan even in onze uitagenda of in de eropuit voor leuke tips in de buurt. Check voor de ultieme kerstervaring ook onze blogs met de leukste kerstmarkten en kerstactiviteiten met kinderen!