Kinderfeestje in Speelpark de Goudvis!

16 januari 2019
Yeah, onze dochter van 9 is jarig geweest en het is hoog tijd voor haar partijtje! Ze weet het zeker; ze wil heel graag haar feestje vieren in Attractiepark de Goudvis! Dus daar gingen we met 2 auto's vol meiden richting Sint Maartenszee.

Bij  het entree stond een welkomsbord met haar naam, dat was leuk binnenkomen! We hadden een reservering gemaakt voor het Kinderfeestje met cake, een zakje snoep en avondeten. Met de zakjes snoep in een tasje gingen we naar binnen. Een prachtig versierde tafel stond klaar, ook weer met Donna haar naam.Alle meiden wilden meteen spelen, dus de cakejes werden in overleg iets later gebracht, maar wat zagen ze er mooi uit!Na de kadootjes en cakejes gingen de meiden weer heerlijk spelen. Met een plastic sleetje van de rodelbaan, trampoline springen, de Sweeper, een rondvlucht in de helicopter, glijden van de Sharky Glide en nog veel meer!SweeperAls jarige heb je een eigen tafel, dit is de hele middag een centraal verzamelpunt waar ze naar toe komen als ze honger/dorst hebben. Dat was voor mij ook heel fijn, ik heb heerlijk een boekje gelezen, maar er is ook gratis WIFI. Tussendoor kwamen de meiden even langs voor een snoepje. Ik had uitzicht op deze gezellig bar:Het was droog, dus we hebben ook nog een frisse neus gehaald en heerlijk buiten gespeeld. Op de trampolines, de skelters en de familieschommel!Tegen 17:15 uur werd er omgeroepen dat het eten voor het feestje van Donna klaar was. Heel fijn, dan hoef je niet het hele park af op zoek naar de feestgangers. De bestelling wordt aan het begin van het feestje opgenomen, handig! Wij vonden de patatbakjes erg leuk:Na afloop van het feestje mocht Donna een oorkonde tekenen voor het leukste kinderfeestje van 2018 en ze kreeg nog een kadootje dat ze zelf mocht uitkiezen. Als klap op de vuurpijl kreeg de jarige nog een vrijkaartje voor een volgende keer gratis spelen. Ze had een topfeest, het was heel geslaagd! En erg relaxed voor mama, dat mag ook gezegd worden.

TIP: volg jij ons al op Facebook en Instagram? Op Facebook delen we dagelijks leuke tips en op Instagram krijg je een kijkje achter de schermen!