Ontdek Knoest en maak samen een boswandeling!

12 september 2023
Op een prachtige zonnige herfstdag in november gaan we richting Knoest eten en drinken dat is gevestigd op Camping Geversduin in Castricum. Gelegen aan een mooi bos mét een speelplek voor de kids, dat klinkt helemaal kidsproof, dus we zijn zelf een kijkje gaan nemen!
We parkeren de auto op het grote parkeerterrein en lopen richting Knoest. Als we aankomen zien we meteen een leuke natuurspeelplek! Daar kunnen de kinderen lekker klimmen, klauteren, spelen met zand en lekker ravotten. Heerlijk!



We gaan naar binnen, want we hebben trek. We nemen plaats aan een tafel achterin en zien in de "achtertuin" ook een gave speelplek met een rad waarmee je water kunt scheppen met emmertjes die eraan vast zitten. Lachen natuurlijk!



Wauw, wat een leuke tent, denken we allemaal. Het ziet er erg leuk en hip uit. De open bar/keuken staat in het midden.



De inrichting is heel natuurlijk, groen, hip en sfeervol. We zijn allemaal gecharmeerd van deze leuke stek!



We drinken wat warms en eten een panin ham/kaas (die vonden we best prijzig € 5,00 per stuk) en gaan daarna naar buiten voor een boswandeling. Kijk eens wat een leuk terras ze voor de deur hebben mét zicht op de speeltuin!



Als we het bos inlopen zien we dat er nóg een grote speelplek is met een coole kabelbaan. Hij gaat heel hard, dus daar gaan de meiden een paar keer mee en roetsen de baan af.



Als we het bos inlopen tegenover Knoest, zien we dat er op ongeveer 1 km een speelbos is en dat hebben we al snel gevonden.



Het bos is prachtig zo met de herfstkleuren en we genieten van een heerlijke boswandeling. Absoluut voor herhaling vatbaar, zo'n mooi natuurgebied in je "achtertuin" op slechts 20 minuten van Alkmaar!



In de zomer is er ook veel te doen bij Knoest!

Kijk hier voor meer leuke kindvriendelijke restaurants in de Kop van Noord-Holland.