Knoest eten & drinken; top terras met avontuurlijke speelplek en verrassende gerechten!

11 mei 2024
Wij hebben vandaag een bezoek gebracht aan Knoest eten & drinken op camping Geversduin in Castricum. En dit is zeker niet ons laatste bezoek. Wat een heerlijke plek! We hebben de kinderen alleen gezien om even wat te drinken en te eten, dat zegt al genoeg toch?
Knoest eten en drinken: ideaal terras met grote speelplek en heerlijk eten
De speeltuin is ruim opgezet en is geschikt voor alle leeftijden. Er zijn onder andere glijbanen te vinden, een kabelbaan, een uitdagend klimparcours, een airtrampoline, een schommel, een tafeltennistafel en wat onze kids het allerleukst vonden: water en zand!

Knoest eten en drinken speeltuin

Vanaf het terras heb je een perfect uitzicht over de speeltuin. Wij konden dus rustig zitten en weer eens met elkaar in gesprek zonder elke 5, uhhh 2 minuten gestoord te worden ;-).

Knoest eten en drinken

Ook achter het restaurant vind je trouwens een speeltuin, iets kleiner, en hier heb je vanuit het restaurant goed zicht op.

Knoest eten en drinken


En dan het eten…Onze kids kozen voor de poffertjes en de pinsa choco. Dat laatste is een kruising tussen een pizza en een focaccia met, je raadt het al, chocopasta. Op de kaart staan bijvoorbeeld ook groentensticks met dip en natuurlijk ook de kinderpizza.

Knoest eten en drinken

Ook wij gingen voor de pinsa’s maar dan de variant met ham & champignons en de caprese. Alleen al voor het eten zou ik teruggaan. Er stonden namelijk nog veel meer verrassende gerechten op de kaart; verschillende soorten bowls voor het ontbijt, pitah’s, salades maar ook ‘a-maize-ing’ juicy maïsribs. Ik heb ze nog niet geproefd maar dit kan toch alleen maar lekker zijn?

Knoest eten en drinken

Zeker een aanrader dus! Enne, vergeet de reservekleding niet want spelen is natuurlijk het allerleukst als je ook lekker vies mag worden!

Knoest eten en drinken

Nog wat leuke weetjes;
- de visie van Knoest is: reuse, reduce en recycle
- de tafels zijn gemaakt van omgevallen bomen
- in het restaurant vind je een leuke treinbaan en lego
- zowel in het herentoilet als in het damestoilet vind je een verschoontafel
- ook leuk te combineren met een wandeling door het bos
- en had ik al gezegd dat de menukaart verrassend is?

Knoest eten en drinken binnen

Geschreven door Eefje (38), woonachtig in Sint Pancras met man en 2 ondernemende zoons van bijna 6 en 3 jaar oud. Op @creatief.met.eve deelt zij allerlei tips op het gebied van uitjes, knutsels, boeken en leuke koopjes.

TIP: Kijk hier voor meer leuke kindvriendelijke restaurants in de Kop van Noord-Holland.